Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Celebrity v plavkách: Našly jsme pro vás podobné kousky ve slevách!

  • 31. července 2017 | 06:00

    Pojďte se podívat, jaké plavky nosí třeba Eva Longoria nebo Penélope Cruz, a kupte si podobné ve slevách. 

  • Penélope Cruz (43)

    Penélope se objevila v Miami u bazénu, kde se ukázala v jednodílných rudých plavkách s větším výstřihem. Větším výstřihem můžete odlákat pozornost od většího pozadí. Stejně tak upoutá i výrazná červená barva. Nikdo už se pak nebude zaměřovat na nedokonalosti.
    Penelope Cruz
    Autor: profimedia.cz
  • Kate Hudson (38)

    Kate se vydala na Havaj na Honolulu s celou rodinou. Svou postavu ukázala v barevných bikinách. Klasické trojúhelníkové provedení se zavazováním se hodí zejména pro chlapecké postavy. Dá se tu pohrát i s barevností, pokud máte široká ramena, kupte si jednobarevný vršek a velmi barevný spodek plavek. Pokud vám příroda nadělila naopak větší boky, udělejte to s barvou přesně obráceně.
    Kate Hudson
    Autor: profimedia.cz
  • Dakota Johnson (27)

    Hvězda série 50 odstínů šedi si se svými přáteli užívala na plážích v Miami. Oblékla si dvoudílné plavky v rudé barvě. Jednoduchý střih plavek sluší zejména atletickým postavám nebo postavě přesýpacích hodin. V jednoduchosti je krása, a tak už není třeba volit žádné vzory, ale pouze výraznou barvičku.
    Dakota Johnson
    Autor: profimedia.cz
    Video se připravuje ...
    Dakota Johnson a Jamie Dornan natáčí ve Francii Padesát odstínů temnoty. • VIDEO: Youtube.com
  • Alessandra Ambrosio (36)

    Alessandra si užívala den na pláži na Ibize se svými přáteli. Dokonce se pokoušela i rybařit. Jediným parádním úlovkem však byly její plavky s volánkem. Volánek volte na tu část těla, kterou chcete zvýraznit. Pokud máte malá prsa, volte volánek na horním dílu plavek, když máte užší boky, volte volánky na spodní díl. Bílá barva na plavkách navíc krásně zvýrazní vaše opálení!
    Alessandra Ambrosio
    Autor: profimedia.cz
  • Eva Longoria (42)

    Zoufalka se se svým přítelem vydala na Havaj, a to na ostrov Maui. Vybrala si jednodílné plavky bez ramínek, které krásně obepnuly její postavu. Tento typ plavek se určitě nehodí na velká prsa, ta potřebují podporu od ramínek.
    Eva Longoria
    Autor: profimedia.cz
  • Emily Ratajkowski (26)

    Americká modelka se předvedla v plavkách na letošním festivalu v Cannes. A pokud hledáte opravdu neobyčejné plavky, tak se inspirujete u té správné osoby. Zajímavý překládaný střih už nepotřebuje nic jiného než parádní barvu, která ještě ke všemu zvýrazní opálenou pleť.

    Emily Ratajkowski
    Autor: profimedia.cz

Autor: Markéta Tošnarová
Diskuse ke článku
.