Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Outfity ke každé destinaci: Oblékněte se stylově podle toho, kde trávíte dovolenou!

  • Vyberte si takové oblečení, aby jste se na dovolené cítily dobře.
    21. července 2017 | 06:00

    Čeká vás letní dobrodružství? Ať už se vydáte na klidný týden u moře nebo na akční slézání hor, vždy můžete vypadat stylově!

  • K moři

    3557890:gallery:true:trueZde vsaďte na lehké a chladivé materiály. Nejvíce užijete volné šaty, sukně nebo kraťásky. Co se barev týká, určitě volte ty světlé. S barvou moře se budou krásně pojit světle modrá, bílá, ale třeba i žlutá a tyrkysová. Zaměřte se i na vzory. Chybu neuděláte s pruhy, s květinovými výšivkami nebo třeba s řeckými či aztéckými vzory.

    Video se připravuje ...
    5 originálních způsobů, jak si v létě uvázat pareo místo šatů! • VIDEO: Adam Balažovic

  • K našim na chatu

    3557887:gallery:true:trueAť už vám to nedovoluje finanční situace nebo prostě máte raději klid u nás v české krajině na rodinné chatce, stále můžete být stylová. Rozhodně však nezapomínejte na pohodlí, které je klíčové. Hodit se vám budou nejen džínové kraťasy, ale na chladnější večery u ohníčku také oversize svetřík nebo mikina. Ve dne určitě užijete ploché sandálky nebo espadrilky.

  • Za památkami do města

    3557888:gallery:true:trueNejraději se potulujete po městě a objevujete krásu památných míst? Tak to potřebujete nejen styl, ale i pohodlí! Sandálky bez podpatku, tílko, sukně ke kolenům, crossbody kabelka, kam se vám vejde třeba i pití, a na večer džínová bundička. Pokud slunce pálí, nezapomeňte si doma kšiltovku nebo klobouček, určitě nechcete chytit úžeh.

  • V létě na hory

    3557891:gallery:true:trueMoře ani město vás nelákají a nejraději své volné chvíle trávíte na horách? Ať už je zima nebo léto, užíváte si čerstvý vzduch a procházíte se po kopcích. V tomto případě jsou nejdůležitější vhodné boty. Na záda si vezměte batůžek, který vám nebude překážet při výstupu do výšin. Na sebe zvolte pohodlné tričko a k němu třeba kraťásky. Ač se to nezdá, slunce má na horách mnohem větší sílu, a tak se ani zde nezapomeňte namazat opalovacím krémem!

  • Plavba na lodi

    3557889:gallery:true:trueMilovníci vody se určitě rádi vydají na plavbu lodí. Ať už to bude na moři nebo na jezeře, držte se námořnického stylu, a tedy modré, bílé a červené barvy, pruhů a vzorů s kotvami. Na lodi to bude foukat, proto je lepší na sukni či šaty zapomenout a zvolit si kraťasy nebo lehké kalhoty. Co se bot týká, mokasíny jsou tou správnou volbou.

Autor: Markéta Tošnarová
Diskuse ke článku
.