Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Nejlepší kalhoty do horkých dnů? Jedině široké! Jak je nosit?

19. července 2017 | 06:00

Chcete kalhoty, které užijete do města, do práce, na pláž i na večírek? Tak si musíte pořídit nějaké široké! V létě budou vaším ideálním stylovým společníkem.

Široké kalhoty určitě uvítají ženy, které nerady nosí sukně. Nosit je můžete celé léto, poslouží vám i na podzim, kdy k nim stačí vzít koženou nebo džínovou bundičku. Jejich volný a zároveň elegantní vzhled vám umožní si je vzít nejen do města, na rande nebo do práce, ale hodí se i na cestování a samozřejmě i na pláž.

Při jejich výběru nezapomeňte respektovat svou výšku. Culottes kalhoty, neboli široké kalhoty končící nad kotníky, mohou nosit všechny ženy. Jen ty menšího vzrůstu by k nim měly volit podpatky, aby je kalhoty příliš nezkracovaly. Vysoké ženy si mohou k takovým kalhotám vzít třeba i tenisky. Pozor! Kotníky by měly být vždy vidět.

Jak je nosit

K takovým kalhotám volte upnutější vršek. Se širokým vrškem a zároveň širokými kalhotami byste mohla vypadat jak v pytli. Obuv volte dle příležitosti, ale nezapomeňte na svou výšku, obzvlášť při koupi culottes kalhot.

Svůj nový kousek můžete najít třeba v naší fotogalerii!

Autor: Markéta Tošnarová