Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Nudí vás šaty? Zkuste overal, poradíme, jak ho nosit!

Fotografie
29. července 2018 | 06:00

Overal je někým milovaný a někým zatracovaný kousek. Poznejte ho blíže a zamilujte si ho stejně jako my! Stačí se naučit, jak ho nosit!

Overaly mají spoustu výhod, jsou pohodlné a na léto do větrných dnů praktické. Některé ženy se jim vyhýbají, jelikož si myslí, že nepůsobí sexy, někteří muži prohlašují, že se jim na ženách overaly nelíbí. To lze ale změnit správným nošením a správným výběrem střihu.

Uvidíte, že když si na sebe vezmete dlouhý overal, který obepíná vaše křivky a nenásilně ukazuje váš dekolt, nebo naopak zvolíte krátký overal, který odhaluje vaše nohy, zamilujete si ho.

Pokud máte široké boky a silnější stehna, volte overaly s volnými kalhotami a hlubším dekoltem. Zvýrazní váš pas a figuru a přitom je dokonale vzdušný. Dávno neplatí, že overaly sluší jen ženám s chlapeckou postavou. Pas zvýrazníte také tak, že k overalu přidáte pásek. Doladit ho můžete džínovou nebo koženou bundičkou. Skvěle vypadá i s kloboukem a s dalšími letními doplňky.

5049260:gallery:true:true

Na dovolenou vybírejte spíše uvolněné, třeba vzorované kousky a doplňte je plochými sandálky. Kdežto na oslavy a na párty se více hodí jednobarevné overaly s dlouhými nohavicemi a třeba s krajkou. K nim volte podpatky.

5049230:gallery:true:true

Jak nosit overal, na to se podívejte v naší fotogalerii:

Autor: Markéta Tošnarová