Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Barevné botičky na léto: Nezůstávejte u černé!

21. června 2017 | 06:00

Sandálky jsou naprosto neodmyslitelným kouskem v letním botníku. Tentokrát vynechte černou a vyberte si z pestrých barev, které obchody nabízejí. Našly jsme pro vás ty nejkrásnější!

Barvami se to v létě jen hemží. Ženy však zůstávají při zemi a nejčastěji si kupují obuv v barvách černé a hnědé. Tentokrát však obchody nabízejí plno barev: zejména odstíny červené, žluté a modré. Tak proč toho nevyužít?

Barevné botky totiž ozvláštní i jinak zcela jednoduchý outfit, jako jsou třeba bílé nebo černé šaty. Navíc se perfektně hodí k plavkám a výraznější barvy zejména k opálené pokožce. Na pláž samozřejmě volte sandálky bez podpatku nebo na platformě, pro společenskou událost nebo letní párty můžete naopak zvolit ty na jehlovém podpatku.

Na chodidla nezapomínejte

Do otevřených bot je rozhodně nutné mít nožky pěkně upravené. Proto nepodceňujte pedikúru, ať už domácí nebo tu v salonu. Pohrát si můžete i s nalakovanými nehty, kdy barvu laku zvolíte takovou, aby korespondovala s barvou bot. A nemusí jít ani o stejnou barvu – právě naopak, kontrasty jsou v kurzu.

Vyberte si tu správnou barvu v našem výběru sandálků:

Návod, jak si doma udělat dokonalou pedikúru krok za krokem, naleznete ve videu:

Video se připravuje ...
Domácí pedikúra krok za krokem: Připravte nohy na léto • VIDEO: Adam Balažovič

 

Autor: Markéta Tošnarová