Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Trendy plavky pro letošní léto: Jednodílné, sportovní a květinové vzory!

  • 22. května 2017 | 06:00

    Konečně jsme se dočkali! Teploty šplhají nahoru a sezona opalování, koupání, a hlavně dovolených se blíží. Právě teď je ten pravý čas vyrazit do obchodu pro zbrusu nové plavky, protože trendy se od loňského léta zase trochu změnily. Víme, které plavky letos nutně potřebujete!

  • Nápadné jednodílné plavky

    Už dávno neplatí, že v jednodílných plavkách se ženy schovávají. Letos jsou dokonce populárnější než bikiny. Takže zapomeňte na jednobarevné usedlé kousky a dejte šanci barvám, vzorům,
    a především nejrůznějším aplikacím, které jsou právě teď v kurzu. Můžete si vybrat svůdné šňěrování na hrudníku nebo na bocích, romantické volánky nebo třeba průsvitné pasáže. A když k nim sladíte sukni nebo šortky, máte zároveň krásný letní outfit.

    H&M, 899 Kč
    Autor: archiv firem

  • S rukávem

    Plavky s rukávem jsou dalším žhavým hitem letošní sezony. Na opalování sice nejsou úplně praktické, ale budete v nich vypadat božsky. Navíc: pokud máte ploché bříško, můžete je klidně na dovolené nosit místo trička. Rukávy mohou být spadlé a odhalovat ramena, jako se to nosí u halenek a šatů, nebo klasické. Záleží jen na vás, ve kterých se budete cítit nejlépe.

    Topshop.com, cca 1000 Kč
    Autor: archiv firem

  • Nevšední materiály

    Loni zaplavily obchody plavky z neoprenového materiálu, který je s vodou úzce spojený. Letos jsou ovšem v kurzu nevšední materiály. Nejčastěji v obchodech narazíte na háčkované, krajkové, džínové, nebo dokonce sametové kousky. Když vám vykukují v létě pod oblečením, vypadá to skvěle, stejně jako když se v nich procházíte po prosluněné pláží. Ale co se týče koupání, jsou tak trochu nepraktické. Za prvé na nich mnohem více zůstávají skvrny od mořské soli nebo chloru a také mnohem déle schnou.

    H&M, 799 Kč
    Autor: archiv firem

  • Květinové vzory

    Pokud milujete vzory, máme pro vás skvělou zprávu. Letos budou obchody plné nejrůznějších typů plavek právě s tímto romantickým vzorem. Můžete si vybrat mezi klasickými květinami nebo tropickým potiskem, který se dá letos nosit snad úplně na všem.

    Lindex, 899 Kč
    Autor: archiv firem

    Jaké plavky si koupit podle gurua Heleny Konarovské:

    Video se připravuje ...
    Máme si raději koupit jednodílné plavky? Poradí Helena Konarovská • VIDEO: Adam Balažovič

  • Sportovní podprsenky

    Už loni se do plavkového světa dostaly pohodlné střihy vršků, inspirované sportovními podprsenkami. Pokud jste už před rokem podlehly tomuto žhavému trendu, udělaly jste dobře. Letos se totiž nosí také! Oproti uplynulé sezoně jsou ještě navíc zdobené šněrováním, krajkou nebo silnějším pásem přímo pod prsy, který rafinovaně skryje horní špíček.

    H&M, 499 Kč
    Autor: archiv firem

Diskuse ke článku
.