Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Styl podle celebrit: Stylový a pohodlný model na nákupy s kamarádkou

20. května 2017 | 06:00

Zajímá vás, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Líbí se vám takzvaný street style mladé herečky a zpěvačky Vanessy Hudgens? Inspirujte se!

Herečka a zpěvačka Vanessa Hudgens (28) miluje oblečení inspirované boho stylem, ale také kousky s nádechem retra. Sama se v minulosti snažila rozjet svou vlastní módní značku, při jejíž tvorbě se sice inspirovala módou z ulice, ale kousky byly elegantní, a především nositelné. Podobný volný styl zvolila i před pár dny, kdy si vyrazila na procházku do ulic.

Oblékla volnou bílou košili, kterou ledabyle zastrkala do stylových roztrhaných džínů v pánském stylu. Taková kombinace je jako stvořená pro den strávený s kamarádkami na nákupech. K tomu nezapomeňte, stejně jako Vanessa, praktickou velkou tašku, do které můžete schovat spoustu svých úlovků z obchodů. Třešničkou na dortu jsou mokasínové pantofle, které jsou právě teď absolutním hitem.

Buďte jako Vanessa Hudgens

Kombinace bílé košile a džínů je nesmrtelná. Podle toho, jaký střih zvolíte, takový styl si můžete vytvořit. Ve vypasované košili, úzkých džínách a lodičkách můžete vyrazit na pracovních schůzku i večírek s přáteli, v oversized košili, boyfriendech a pohodlných botách zase do města nebo na neformální večerní posezení. Záleží na tom, jestli dáváte přednost nedbalé eleganci, nebo ležérnímu stylu.

spoj
Autor: archiv firem, profimedia.cz

Košile: Lindex, 899 Kč, džíny: Zoot.cz, 1199 Kč, sluneční brýle: H&M, 249 Kč, kabelka: F&F, 429 Kč, pásek: H&M, 369 Kč, náhrdelník: Topshop.com, asi 250 Kč
a boty: Zara, 999 Kč

Vyberte si džíny podle vaší postavy. Ve videu se dozvíte, které vám dokonale padnou:

Video se připravuje ...
Džíny podle postavy: Které vám padnou, když máte větší břicho, zadek nebo boky? • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ