Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Objevte zázračné účinky aromaterapie

16. května 2017 | 00:00
Prezentace klienta |

Francouzská rodinná značka Puressentiel nabízí produkty pro zdraví a pohodu na bázi aromaterapie – esenciální oleje a 100% čisté a přírodní složení. Jejich cílem je předat svoji vášeň pro aromaterapii a přírodní produkty. Účinnost je potvrzena studiemi a testy tolerance, značka má také několik certifikátů (BIO, ECO CERT…).  

A jaké jsou jejich ambice?

Každý výrobek Puressentiel je čistým koncentrátem přírodních aktivních ingrediencí. Nemusíte se tedy obávat, že byste ve výrobcích této značky našli něco nadbytečného. Pokud se rozhodnete pro Puressentiel, znamená to, že vám záleží na péči o sebe i o lidi, které máte rádi… V dokonalém souladu s přírodou. Puressentiel nabízí čistší, přírodnější a účinnější produkty, které našemu tělu přinesou ještě více pohody. Chcete-li zmírnit své každodenní bolesti a přinést tělu pohodu, krásu a životní styl, zvolte Puressentiel.

Video se připravuje ...
 • VIDEO: puressentiel

V nabídce pro český trh najdete 33 přípravků v celkem 8 řadách. U každého čtěte pozorně návod k použití a doporučení ohledně věku, od kterého se může přípravek používat. Esenciální oleje nejsou vhodné pro těhotné a kojící ženy.

Řada čistota

Vzduch v interiérech může být až 100x znečištěnější než vzduch venku, a právě tam trávíme až 90 % svého času.  Osoby s alergiemi nebo dýchacími obtížemi jako je astma nebo chronická bronchitida jsou velice citlivé na infekční složky (viry, bakterie) a na ostatní biologické znečištění (plísně a roztoči). Proto je důležité vyčistit vzduch v místnostech, který denně dýcháme. 

Autor: Puressentiel

Čisticí sprej se 41 aroma esenciálními oleji čistí vzduch v místnostech, ničí viry, bakterie, plísně, zápachy, alergeny, roztoče, ale také moly a štěnice. Jeho složení je 100 % přírodní bez hnacího plynu, parabenů, syntetické parfemace, barviv, dopingových složek a denaturovaného alkoholu.  Řadu Čistota doplňuje Antibakteriální gel na ruce se 3 aroma esenciálními oleji s alkoholem rostlinného původu, který během pár minut zničí viry a bakterie vašich rukách.

Autor: Puressentiel

K dostání v síti nezávislých lékáren a v lékárnách či na eshopu Dr. Max.