Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

20 stylových párů tenisek, které se skvěle hodí k šatům!

Video se připravuje ...
VIDEO: Karel Dlabač
15. května 2017 | 06:00

Na jaře a v létě se rozhodně neobejdete bez maximálně pohodlných a stylových tenisek. Výběr je tak široký, že si vyberou i ženy, které dosud teniskám příliš nefandily. A hlavně se je nebojte nosit k šatům!  Vybraly jsme pro vás 20 párů, které se právě k šatům hodí naprosto perfektně. 

Dominantními barvami tenisek, které se hodí k šatům, jsou především elegantní černá a bílá, ale také trendy metalické odstíny. Oblíbená je letos i imitace džínoviny, která vypadá skvěle především s hravými výšivkami, které v současnosti frčí úplně maximálně. Vedle nich se boty letos zdobí i kamínky, perforací nebo třeba květinovými vzory.

Tenisky a šaty

Tenisky, které můžete obout k šatům, v sobě musí mít špetku elegance. Skvělé jsou třeba takzvané slip-on tenisky, do kterých díky gumovým vsadkám jednoduše vklouznete. A ony se krásně přizpůsobí tvaru vaší nohy. Vypadají skvěle i k šatům na tělo nebo pouzdrovým sukním, protože skvěle nahradí balerínky nebo třeba mokasíny.

K jednobarevným šatům s áčkovou sukní nebo ke košilovým šatům se zase perfektně hodí sportovní tenisky, které už dávno nejsou určeny jen na běhání. Nebojte se ani výrazných neonových odstínů, díky kterým budete nepřehlédnutelná. Prakticky ke každým šatům můžete také obout plátěné tenisky ve stylu Converse. Nejlépe však vypadají k šatům ty se vzory. Například pruhované šaty, kožený křivák, bílé plátěné tenisky a slaměný klobouček tvoří naprosto dokonalý outfit pro slunečný jarní den.

Které šaty vám nesmějí v šatníku chybět? Podívejte se na video:

Video se připravuje ...
6 typů šatů, které musíte mít ve svém šatníku • VIDEO: Adam Balažovič

Tenisky vybírejte v naší fotogalerii: