Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Styl podle celebrit: Pořiďte si podobné šaty jako Heidi Klum

11. května 2017 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Léto se blíží, tak se inspirujte a pořiďte si podobné šaty jako modelka Heidi Klum.

Heidi Klum (43) nemá vyhraněný módní styl. Můžete ji vidět v bohémských maxišatech a slaměném klobouku, v roztrhaných džínách, pohodlném overalu, ale i v sexy koktejlkách nebo velké večerní róbě. A jelikož je v módě jako ryba ve vodě a má dokonalé křivky, vypadá skvěle úplně ve všem!

Často své outfity skládá ze základních kousků šatníku, kde nechybějí modré i černé džíny, jednobarevná trička, kožený křivák nebo třeba trenčkot. Tentokrát vyrazila na natáčení TV show Extra v krásných petrolejových šatech, které odhalily její dokonale štíhlé nohy. Letní volné šaty s nevšedně posazenými ramínky blízko ke krku budou slušet i vám.

Buďte jako Heidi Klum

Volně střižené šaty jsou teď v kurzu, a to nás baví. Snadno se pod nimi schová kdejaký špíček. Když zrovna nemáte chuť na rovný střih, stačí si do pasu nebo na boky uvázat pásek a hned budou vypadat úplně jinak. Vyberte si svou oblíbenou barvu, délku, ve které se cítíte nejlépe, a na letním večírku nebo dovolené budete za hvězdu.

Podívejte se, jak Heidi Klum vůbec nestárne:

Video se připravuje ...
Některé ženy zvládají stárnout s grácií, jako třeba Heidi Klum. • VIDEO: youtube.com

Další stylové outfity slavných žen najdete ZDE!