Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Plavky pro každou postavu: Které schovají bříško a zamaskují velký zadek?

  • 6. května 2017 | 06:00

    Které modely plavek jsou letos trendy, jsme vám už ukázaly. Ne všechny ale sluší každé postavě. Některé lichotí ženským křivkám, jiné zase sluší jen těm opravdu štíhlým ženám. Poradíme vám, které budou slušet právě vám!

  • Postava jako přesýpací hodiny

    Jste majitelkou souměrné postavy s výraznými ženskými křivkami a úzkým pasem? Pak svou perfektní siluetu využijte a odvažte se v barevných nápadných plavkách. Pokud chcete své oblé boky přece jen trochu zamaskovat, vsaďte na jednobarevný spodek a vzorovaný vršek, který zvýrazní vaše ňadra a zároveň odpoutá pozornost od spodní části těla. Určitě se ale neschovávejte do nohavičkových kalhotek, které nelichotí téměř nikomu. Raději zkuste více vykrojené kalhotky, které dělají hezký zadeček.

    Triola
    Autor: archiv firem
  • Postava typu hruška

    Ženy s tímto tvarem postavy mají úzká ramena, menší ňadra a ploché bříško. Jejich kritické partie bývají boky, zadeček a stehna. Pryč jsou doby, kdy se ženám s větším zadečkem radilo, aby si pořizovaly spodní díl plavek, který ho co nejvíce zakryje. Je dokázáno, že větší pozadí vypadá mnohem lépe v takzvaných brazilkách, které ho lehce odhalují, než v usedlých kalhotkách. Vršek volte výrazný! Ideálně s třásněmi, volánky nebo květinovými potisky, které ho opticky zvětší a dotvarují.

    Mango, 999 Kč
    Autor: archiv firem
  • Postava typu jablko

    Pokud máte celkově plnější tvary, pravděpodobně je pro vás plavková sezona hotovým peklem. To je chyba! Plavky pro boubelky už dávno nejsou nemoderní a nevzhledné. Ve specializovaných obchodech, a dokonce i v běžné konfekci pořídíte plavky z důmyslných stahovacích materiálů a především v rafinovaných střizích, ve kterých budete vypadat skvěle. Vybírejte z jednodílných plavek, které už dávno nepatří mezi "ty hrozné", nebo z tankinů – jde o tílko a samostatný spodek. Skvělým fíglem je véčkový výstřih, který zvýrazní vaše ňadra a zároveň opticky prodlouží celou siluetu.

    Mango, 1149 Kč
    Autor: archiv firem
  • Velké bříško

    V případě, že je vaší nejkritičtější partií právě bříško, které vám zůstalo po porodu nebo v kterém se vám zkrátka nejvíce ukládá tuk, můžete se radovat. Stejně jako loni, i letos je v kurzu retro v podobě vysokých kalhotek. Ty si oblíbila třeba i zpěvačka Beyoncé. Skvěle vám poslouží také jednodílné plavky. A pokud máte útlý pas, vyzkoušejte ty s průstřihy po stranách.

    Timo, 1499 Kč
    Autor: archiv firem
  • Velká prsa

    Velkým ňadrům je potřeba dodat náležitou oporu, a proto jsou základem široká ramínka, dokonale padnoucí obvod a ideálně i kostice. Ideální je inspirovat se při výběru střihem i velikostí své oblíbené podprsenky. I když máte velká ňadra, nebojte se vzorovaných plavek ani zábavných potisků. Vaše přednost by měla být vidět, takže zapomeňte na černou!

    Timo, 1699 Kč
    Autor: archiv firem

  • Malá prsa

    I s malými prsy se můžete v plavkách cítit přitažlivě a žensky. Stačí jen vybrat ty pravé. Již třetí rok jsou v kurzu vršky s efektními třásněmi a volánky, které opticky přímo čarují. Slušet vám budou také vyztužené vršky trojúhelníkového tvaru. Na hladké plavky bez ramínek zapomeňte, ty vám prsa ještě více zmenší.

    Pull and Bear
    Autor: archiv firem