Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Plavky, které jsou letos v kurzu! S klasikou neuspějete

13. června 2016 | 06:00

Letošní trend zní jasně: Buďte v plavkách vidět! Takže žádná černá klasika ani oblíbené plavky, které byly hitem před pár lety. Letos se zkrátka musíte odvázat.

Žhavé trendy

Napjatě jsme očekávaly, jaké trendy v plavkách letos přijdou. A tohle jsme opravdu nečekaly! Nejvýraznějším hitem jsou rozhodně sportovní vršky plavek, které se nápadně podobají klasickým sportovním podprsenkám. Žádné jednobarevné kousky nečekejte, většinou je to pořádná divočina plná barev, potisků a nejrůznějších aplikací v podobě průstřihů, síťoviny a třásní. Inspirace sportovní módou pronikla už opravdu všude. Skvělé je, že v takových plavkách se nemusíte bát, že po skočení šipky budete svůj vršek lovit na druhém konci bazénu nebo vám ho vezme vlna. Na druhou stranu nejsou moc praktické na opalování, protože většinou zakrývají celá ňadra i pruh bříška pod nimi. 

Reserved, 349 Kč
Autor: archiv firem

To druhý výrazný trend je nepraktický v obou směrech, ale při procházce po pláži budete bohyně! Jedná se o vršek, který vychází z aktuální módy halenek a šatů se spadlými rameny. Takže na plavání ani opalování to příliš není. Abychom novému trendu nekřivdily, má jedno velké plus. Můžete k vršku obléknout jen šortky nebo sukni a plavky skvěle nahradí stylový crop top.

Loni i letos

Pokud vás ani jeden z aktuálních hitů nezaujal, nezoufejte! Stejně jako loni, jsou i letos v kurzu plavky s třásněmi a volánky, které opticky zvětší ňadra a vytvoří krásnou ženskou siluetu. Stejně tak rozhodně neuděláte ostudu v jednodílných plavkách, ať už s potiskem nebo s rafinovanými průstřihy, které byly symbolem loňského léta.

Zapomeňte na...

Letošek bohužel nefandí oblíbené klasice v podobě trojúhelníčkových a kosticových vršků. Rozhodně se jich ale nezbavujte, příští sezonu se opět mohou vrátit na výsluní. Letos dejte přednost raději zmiňovaným sportovním vrškům nebo takzvaným bandeau připomínajícím jednoduchou lambádu. Ty si letos mohou dovolit i ženy s většími prsy, protože snadno seženou i vyztužené s kosticí a pevnými ramínky, která se navíc dají odendat, a vy se tak můžete krásně opálit bez stop po ramínkách. 

Před nákupy se inspirujte v naší fotogalerii!