Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

5 módních kousků, které letos v létě musíte mít!

  • 10. června 2016 | 06:00

    Před patnácti lety by to nebylo správné léto bez zavinovací sukně, před pěti lety bylo léto ve znamení žhavé novinky v podobě hravých gumových balerínek. A bez čeho se neobejdeme letos?

  • Halenka se šněrováním

    F&F, 499 Kč
    Autor: archiv firem

    Jestli je něco letos opravdu hit, tak je to právě šněrování. Nemohly jste si nevšimnout, že jarní kolekce obuvi ovládly balerínky právě se šněrováním. To se o pár týdnů později dostalo i na oblečení. Halenku nebo jednoduché tričko se šněrováním ve výstřihu zkrátka musíte mít. Je to další – mnohem rafinovanější – alternativa prvoplánového výstřihu.

  • Tílko

    Zara, 499 Kč
    Autor: archiv firem

     

    Zatímco loni byly v módě topy s volánkovými rukávy, letos se vracejí klasická špagetová ramínka. V tílku s tenkými ramínky perfektně vynikne vaše opálení, a protože se nosí volnější, aby bylo na léto vzdušné a pohodlné, schováte v něm i kdejaký nedostatek. Kombinovat ho můžete s čímkoliv, co vás napadne. Vypadá skvěle s džínami, šortkami, krátkou i maxisukní nebo volnými kalhotami.

  • Květované šaty

    Orsay
    Autor: archiv firem

    Květinové potisky jsou symbolem každého jara i léta, ale letos jsou v obchodech k vidění ještě mnohem častěji. A dobrou zprávou je, že v kurzu jsou volnější střihy s projmutím v pase, takže se dá pod šaty leccos zamaskovat. Navíc jsou letos jednoznačně populárnější drobné kvítky, které jsou k našim postavám mnohem milosrdnější než potisky velkých květin.

  • Bomber

    TopShop, cca 1800 Kč
    Autor: archiv firem

    Bomber je spíše staronová záležitost, která se postupně vrací mezi módní trendy. Nejlepší na něm je, že ho můžete nosit celoročně. V létě ho můžete obléknout večer přes šaty, v zimě zase pod kabát. Pokud ještě žádný nemáte, je pravý čas si ho pořídit. Mezi top 3 právě teď patří bomber v khaki odstínu ozvláštněný nášivkami, bomber v metalických odstínech nebo ten s květinovým potiskem.

  • Teplákové kalhoty

    Široké nohavice ovládnou léto. Možná z toho nemáte radost, protože ne každý je má v oblibě. Přitom jsou nejen trendy, ale i praktické a nesmírně pohodlné. Můžete sáhnout i po zkrácené délce, která však sluší především ženám s dlouhýma nohama. Nebo k těm tříčtvrtečním obujte lodičky.

    Zara, 549 Kč
    Autor: archiv firem

Klíčová slova:  trendy, móda, oblečení, léto, šaty, bomber
Diskuse ke článku
.