Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Muži promluvili: Jaké oblečení na ženách opravdu nesnášejí?

  • móda
    8. května 2023 | 06:00

    Zatímco ženy s radostí listují módními časopisy a zkoušejí nejnovější trendy, muži mají na módní kousky trochu jiný názor. Nejraději by nás viděli v upnutých šatech, sexy šortkách nebo v mini. Jaké kousky se jim ale opravdu nelíbí?

    Vkus žen a mužů se občas může lišit, určitě to znáte. Vy se zamilujete do nových kalhot a muž vám řekne, že tohle se mu nelíbí. Necháte se ovlivnit, nebo dáte raději na svůj názor?

  • Oversized modely

    Zatímco ženy si ve volných kabátcích a o číslo větších svetrech libují, na muže podobné modely dojem neudělají. Jednoduše řečeno – mají rádi, když jsou naše křivky vidět. Takže i když ženy svou siluetu rády skrývají, muži se na ni zkrátka s radostí dívají.

  • Široké džíny

    Wide leg jeans do pasu s volnějšími nohavicemi jsou stále na aktuálním módním výsluní. Většině mužů jsou ale módní trendy lhostejné a vidí jediné: džíny, jež zbytečně deformují postavu a neobepínají hýždě ani stehna. Pokud se tak chcete zalíbit svému protějšku, zvolte raději rovný či slim střih. 

  • Divoké vzory od hlavy k patě

    Ženy se někdy až příliš urputně snaží upoutat mužskou pozornost a být za každé situace sexy. Muži naopak ocení přirozenost a nenucenou eleganci. Příliš divoké vzory, pokud v nich budete oblečená celá i s doplňky, jim přijdou laciné a agresivní.

  • Lacláče

    Pohodlné a šik, tak vidí lacláče ženské pohlaví. V mužích ale tento model vzbuzuje pocit, že je nositelka buď těhotná, nebo infantilní. Pokud tedy zrovna nejste těhotná, zvolte raději jiný outfit.

  • Cokoliv v nesprávné velikosti

    Možná vás to překvapí, ale muži si velmi všímají toho, jak vám oblečení sedí. Pokud si tedy upnuté legíny nemůžete dovolit, raději od nich dejte ruce pryč. Stejně jako si dejte pozor na přetékající boky u džínů nebo nesprávně padnoucí spodní prádlo. Nic z toho muže neohromí.

    Stylový outfit za skvělou cenu pořídíte na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

    Podívejte se na video, jaké chyby děláte při výběru podprsenky:

    Video se připravuje ...
     • VIDEO: Petr Cífka/BPŽ

  • A co na nás muži naopak mají rádi?

    Lukáš (24):

    „Nikdy nepochopím, proč ženy trpí na vysokých podpatcích. Mě osobně zaujme pohodová dívka v teniskách, a ne načančaná sexbomba na chůdách.“

    Ondra (32):

    Když si přítelkyně obleče mou košili nebo spí v mém tričku, nemůžu z ní spustit oči! Naopak nemám rád výraznou bižuterii a nesnáším fejkové kousky.

    Mirek (36):

    Módu moc neřeším. Čemu ale rozhodně nikdy nepřijdu na kloub, to jsou bílé kozačky nebo válenky."

    Tomáš (26):

    Každá žena je jiná, ale vždycky mi přijde hrozná škoda, když nosí volné kalhoty. Holka má nosit upnutější věci, aby maximálně prodala své přednosti.

  • Rada závěrem

    Nikdy se kvůli nikomu neměňte. Noste to, v čem se cítíte dobře. Muži by vás měli mít rádi takovou, jaká jste, a to za každých okolností.

    Podívejte se na video o tom, co nesnášíme, když nám muži řeknou v posteli:

    Video se připravuje ...
     • VIDEO: Bpž/ccmixter.org(Ramblinglibrarian)

Autor: Markéta Luštincová, Žaneta Podlahová
Klíčová slova:  trendy, móda, muži, oblečení
Diskuse ke článku
.