Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Chcete mít kukadla jako panenka? Přečtěte si našich 6 rad.

  • 31. května 2016 | 10:00

    Trendy v líčení se mění každou chvíli, na některé s chutí zapomeneme, jiné přetrvají. Jedním takovým evergreenem jsou krásné velké oči. Co když ale zrovna nejste zrovna tou šťastnou, která se jimi pyšní od přírody? Podívejte se, jak snadno a rychle vykouzlit pohled lapené laně.

  • Obnažte svá víčka

    Autor: profimedia.cz

    Obnažením víček je míněno jejich zmatování pomocí nanesení tělového stínu přes celé víčko. Přesně to potřebujete pro vyrovnání barev a vytvoření skvělého základu pro další líčení.

  • Nebojte se oční linky

    Autor: shutterstock.com

    Vyberte si hnědou nebo tmavě šedou linku. Proveďte s ní tah tak, aby lemovala spodní a horní víčko od vnitřního k vnějšímu koutku oka. U vnějších koutků se nebojte přidat více barvy. Tmavší odstín vytvoří dojem delšího oka.

  • Přidejte spodní linku

     

    Autor: shutterstock.com
    Pokud nejste zvyklá používat tmavé oční linky na spodní linii řas, sáhněte po tělové nebo bílé tužce. Takové odstíny krásně rozjasní vaše oči. Jestli ale preferujete tmavší spodní linie, udělejte tmavou tužkou několik extra tahů směrem k vnějšímu okraji vašeho oka. Tímto krokem rozšíříte svůj pohled.

  • Vytvořte hloubku

    Autor: shutterstock.com

    Nyní přicházejí na řadu stíny. Použijte jeden či dva tmavší stíny, než byl tělový, který jste nanesla v kroku 1 na celé víčko. Stíny pomocí prstu zapracujte do sebe a táhněte je až k obočí.

  • Zvýraznění

    Autor: Shutterstock.com

    Vezměte do ruky rozjasňovač nebo bílý prášek a "naťupkejte" ho do vnitřního koutku oka. Aby vaše oči přitahovaly pozornost všech mužů, naneste rozjasňovač i na kosti pod obočí. Propracujte ho do linky a rozzáření očí je hotové.

  • Oblečte řasy

    Autor: Shutterstock

    Na závěr naneste řasenku. Čím větší a hustší vaše řasy budou, tím více pozornosti vaše oči získají. Natočte si řasy a poté naneste několik vrstev černé řasenky. Pokud chcete investovat a docílit skutečně dramatického pohledu, zkuste umělé řasy.

    Více o trendech letošní léto se dozvíte zde.

Autor: Prezentace klienta