Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

5 top letních trendů, které musíte mít!

  • 1. června 2016 | 08:00

    Čím více se přibližují horké letní dny, tím více hledáme v našem šatníku něco, čím naše okolí zaručeně oslníme. Po pravdě trendy na léto 2016 ve vašem šatníku nejspíš nenajdete. Raději nasajte inspiraci z přehlídkových mol a červeného koberce jako my. V těchto 5 outfitech budete v létě žhavější než samo slunce. Prostě must have!

  • Barevné kraťasy

    Autor: archiv firmy

    Zúročte své předpoklady! Pochlubte se tím, co máte a upoutejte pozornost párem potištěných kalhot. Barevný spodek skvěle vybalancujete jednobarevnou hladkou halenkou. Tento styl je prostý, ale má zároveň šmrnc.

  • Kdepak je krajka? Tady je!

    Autor: archiv firem

    Když hrajeme s naší malou ratolestí „Kde je Aninka?“ chceme ji potěšit a znovu ji vidět jako ona nás. Stejně tak chceme znovu vidět krajkové šaty na něžném pohlaví. Tento styl krásně podtrhne vaší ženskost a rozhodně by se neměl schovávat.

  • Kožené šaty

     

    Autor: archiv firem
    Kůže na léto? Ale samozřejmě. Vezměte si příklad z teploměru. Přestože rtuť stoupá, stále si zachovává svou linii. Stejně tak si zachováte svou štíhlou postavu i vy v kožených šatech. Chladná textilie modelu navíc dodá vzdušnost.

  • Crop Top

     

    Autor: profimedia.cz

    Krátké vršky se opět vrací do módy. Ukažte tolik kůže, kolik chcete. Je to jen na vás, jak moc si věříte a jak moc se odvážíte. Tajemství úspěchu je v proporcích. Skvělým doplňkem ke krátkému vršku je pasová áčková mini sukně nebo džínové šortky. Na co si troufnete?

  • Odhalená záda

    Jana Plodková
    Autor: profimedia.cz

    Nebojte se v létě trochu odvázat. Jděte na to rafinovaně, jak to právě ženy umí. Nenabídněte hned vše, mějte své tajemství. Zepředu konzervativní vzhled, ale zezadu překvapí. Bude velké odhalení! 

Autor: Prezentace klienta