Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Kosmetika, bez které se na letní dovolené neobejdete

2. června 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Období letních dovolených se již blíží. Leckdy se na cesty vydáváme doslova na poslední chvíli. Balení kufrů se tak stává značně hektickou záležitostí. Na co však rozhodně nezapomenout, abyste se vyhnuli kultovní větě „Zapomněli jsme na Kevina“? Zabalte si mimo plavek a zubního kartáčku i našich 5 tipů na kosmetiku, bez které se jinak stane vaše letní dovolená noční můrou.

1. Ochrana proti slunci

Snad každý touží po svůdně bronzovém odstínu pokožky. Ve většině případů to ale s prvním opalováním přeženeme a nedostatečně chráněnou pokožku si okamžitě spálíme. Předcházejte proto nepříjemnému pálení a vyhněte se bolestivým zážitkům z letní dovolené. Kvalitní opalovací kosmetika s ochranným faktorem alespoň SPF 30, dostatečně ochrání vaši pokožku i před silným sluncem, a to jak před UVA a UVB zářením, tak před známkami předčasného stárnutí. Kdo maže, ten jede. Ve vašem případě, třeba na fakultativní výlet.

Autor: el nino parfum

2. Péče o pokožku není nikdy dost

Po dni stráveném na rozpálené pláži si vaše pokožka víc než kdy jindy zaslouží pořádnou nálož hydratace a výživy. Kosmetika po opalování nejen pokožku zklidní a hydratuje po náročném pobytu na slunci, ale navíc prodlouží životnost vašeho snědého odstínu pokožky.

3. Ten správný letní parfém nesmí chybět

Je jedno jestli vyrážíte jen na výlet po krásách Čech a Moravy nebo až někam za kopečky. Svůdná a okouzlující vůně by vás měla doprovázet doslova na každém kroku. Nabídka letních parfémů je opravdu bohatá – na své si přijdou jak příznivci osvěžujících ovocných vůní, tak milovníci sladších kompozic. My rok co rok vsázíme na jistotu v podobě limitované edice od oblíbené značky Calvin Klein CK Summer 2016. Pro bezstarostné letní dny je tato unisex vůně jako stvořená.

Autor: el nino parfum

4. Dodržujte pitný režim!

I vaše pleť přes den žízní. Dodejte ji v parném dni okamžitou dávku hydratace a osvěžení pomocí termální vody ve spreji Frais Monde Thermal Spa Water. Termální voda je takový malý zázrak – zklidňuje a hydratuje pleť, fixuje make-up, můžete ji použít i na odlíčení. Díky svým blahodárným léčebným účinkům je vhodná pro aplikaci po nadměrném slunění, a to jak na pleť, tak i na tělo.

Autor: el nino parfum

5. Nechte vyniknout svou přirozenou krásu

Pokud si s sebou zabalíte pouze voděodolnou řasenku, v kufru ušetříte nespočet místa. Na dovolené se vůbec nemalujte a nechte jen vyniknout svou přirozenou krásu. Místo make-upu a očních stínů si raději přibalte kultovní zkrášlující suchý olej Nuxe Huile Prodigieuse Multi Purpose Dry Oil. Obsahuje vzácné oleje, které dodávají pokožce potřebnou hloubkovou hydrataci. Použít jej můžete na pokožku těla, pleť i vlasy, které budou silnější a plné oslnivého lesku. K dostání je i ve variantě s jemnými třpytkami, které zvýrazní vaše snědé opálení.

Nezapomeňte si všech našich 5 tipů zabalit a prožijte nezapomenutelnou dovolenou snů po boku těch nejmilejších.