Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Jak zvládnout ranní přípravu během několika minut?

  • Fotogalerie

    3 fotografie

    31. května 2016 | 14:00

    I když ráno vstanete brzy, vždycky skončíte u zběsilého pobíhání po bytě? Několikrát týdně nestíháte a do práce chodíte pozdě? Tak právě pro vás máme pár rad, které vám ráno pomohou přežít v klidu a bez zbytečných zmatků.

  • Bez snídaně se neobejdete

    Autor: Shutterstock.com

    I snídani si můžete připravit den předem. Stačí mít v lednici připravený jogurt, který ráno smícháte s musli nebo s oblíbenou marmeládou. Další možností je ovesná kaše. Večer smíchejte vločky s mlékem a uložte přes noc do lednice. Zatímco vy spíte, vločky nabobtnají a ráno je stačí smíchat s vaším oblíbeným ovocem, jogurtem nebo ořechy.

  • Nepodceňujte přípravy

    Autor: Shutterstock

    Co zabere víc času, než ranní postávání před otevřenou skříní? Vykašlete se na poletování mezi skříní a zrcadlem, které vás jen zdržuje. Připravte si oblečení už večer před spaním (včetně spodního prádla), kdy máte čas doladit svůj outfit k dokonalosti. Stejně pečlivě si vyberte i spodní prádlo – například krajkové podprsenky se pod těsným oblečením nevzhledně rýsují a můžou zkazit celkový dojem z vašeho outfitu.

  • I líčení se dá zvládnout během chvilky

    Autor: shutterstock.com

    A to v případě, že použijete multifunkční líčidlo, pomocí kterého bleskově namalujete rty, oči i tváře. Chcete po práci zajít na drink, ale vaše líčení je po celém dni tak trochu unavené? V této situaci oceníte mnohotvárnost multilíčidla, které nejen že nezabírá místo v kabelce, ale dodá vašemu obličeji přirozený a svěží odstín během několik okamžiků. K dostání jsou i multifunkční make-upy a BB krémy, které hravě zastanou práci klasických kompaktních pudrů. Pokud si chcete ráno přispat, jsou tato kouzelná líčidla určena přímo pro vás.

  • Vlasy jsou korunou krásy

    Autor: profimedia.cz

    Jste-li zvyklá mýt si vlasy ráno, udělejte to co nejdříve po probuzení. Mokrou hřívu pak opatrně vysušte extra savým froté ručníkem a zabalte do turbanu. Ke konci ranní přípravy vlasy rozpuste a vyfoukejte pomocí kvalitního a výkonného fénu. Vyzkoušejte například iontové vysoušeče vlasů, které vlasy neponičí a pracují velice rychle. Během několika okamžiků tak vytvoříte sexy vzdušný účes a to téměř bez námahy!

  • Nezapomeňte se usmívat

    Autor: profimedia.cz

    Rána bývají hektická, ale pokud víte, jak si správně rozvrhnout povinnosti, budete vše zvládat lépe. Zapomeňte na nekonečné odkládání budíku a s do nového dne stupte s dobrou náladou. Nepříjemné vstávání si můžete zlepšit vaší oblíbenou písničkou a dobrou snídaní. Uvidíte, že s úsměvem na rtech vám půjde vše mnohem snadněji!

     

Autor: Prezentace klienta
Klíčová slova:  jarní trendy, ráno, líčení, vlasy, příprava
Diskuse ke článku
.