Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Luxusní kosmetika s kmenovými buňkami je originální dárek k Vánocům

13. listopadu 2018 | 00:00
Prezentace klienta |

Ženy chtějí být stále krásné, neodolatelné a okouzlující. Touží po dokonalé pokožce bez celulitidy, strií, jizev i vrásek. A právě blížící se Vánoce jsou jako přímo stvořené pro plnění všech přání. Pojďte proto jejich tajný sen proměnit ve skutečnost. Stačí vsadit na malý zázrak přírody - kmenové buňky, jež jsou úžasným dárkem pod stromeček, který navíc brilantně zabalíte i do vánočního papíru.

Kmenové buňky - malí přátelé naší pokožky

Kmenové buňky hrají v životě každého z nás důležitou roli. Právě ony se totiž podílí na tom, aby pokožka nijak nestrádala, byla plně vyživená a hojila se tak, jak má. Jakmile dojde k nějakému poranění, obratem pracují na tom, aby se pokožka zregenerovala a elegantně opravila. S rostoucím věkem se ovšem kvalita i počet kmenových buněk snižují. Přestože se z organismu nikdy zcela nevytratí, občas je zapotřebí přizvat k nim na pomoc šikovnou posilu. Kvalitní kosmetiku s obsahem přírodních kmenových buněk, která účinně podpoří opravu viditelných nedostatků pokožky a navrátí ji zpět ztracený půvab. A právě Vánoce jsou skvělou příležitostí, jak potěšit maminku, manželku, sestru nebo třeba kamarádku a věnovat jim tu nejlepší péči, kterou si jistě zaslouží.

Luxusní kosmetika Onclé vykouzlí pod stromečkem radost na tváři

Prémiová řada značky Onclé se zrodila pro to, aby bojovala proti celulitidě, striím, jizvám, ale i vráskám a opětovně vrátila úsměv na tváři všem ženám, které si s takovými problémy neví rady. O to větší radost budou mít, když pod stromečkem naleznou jedinečnou kosmetiku, která zatočí s každou nedokonalostí. Prémiová kosmetika značky Onclé poskytuje řešení při nedostatcích pokožky a pleti, ke kterým dochází v jednotlivých fázích života. Unikátní složení obsahuje silnou čtveřici, která se pyšní omlazující a regenerační schopností. Zatímco 3D kyselina hyaluronová na sebe váže vodu a udržuje tak potřebnou hydrataci, aktivní olej Inca Inchi zabraňuje stárnutí pokožky, zajišťuje pleti bohatou výživu díky obsahu antioxidantů. Obsažený přírodní squalan obnovuje přirozenou vrstvu pleti a zajišťuje luxusní hebkost pokožky. Jedinečnou recepturu dolaďuje revoluční technologie kmenových buněk AKOSKY®APIUM.

V čem se ukrývá tajemství kmenových buněk AKOSKY®APIUM?

AKOSKY®APIUM je jedinečná biosložka z extraktu z rostlinných kmenových buněk, u nichž byla na základě studií zjištěna schopnost se dělit a přeměnit na jiný buněčný typ. Aktivní látky z rostlinných kmenových buněk dokážou vyhledat poškozené místo na pokožce a zajistit tak její regeneraci až k úplnému obnovení. Díky tomu je ideálním řešením tehdy, když vás trápí celulitida, strie, vrásky a dokonce i jizvy.

⦁ Stimuluje schopnost regenerace kůže
⦁ Napomáhá ke zvýšené tvorbě kolagenu a elastinu
⦁ Podporuje vlákna kůže a její strukturu
⦁ Zlepšuje pružnost kůže a zajišťuje dostatečnou hydrataci
⦁ Hodnotně vyživuje pokožku a vytváří její hebkost

Chcete se na Vánoce připravit s dostatečným předstihem a pořídit luxusní dárky za výhodnou cenu? Využijte lákavé 25% slevy na celý sortiment značky Onclé. Sleva platí na jednotlivé produkty i speciální vánoční balíčky.

Darujte svým milovaným ženám dokonalý vánoční dárek. Svěřte je do rukou prémiové značky Onclé, která umocní jejich přirozenou krásu a zahrne je luxusní péčí.

A nezapomínáme ani na naše nejmenší!

Autor: Melitrade