Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Už víte, o co si napíšete Ježíškovi? Inspirujte se tipy z péče o pokožku

Víme, co by vám pod stromečkem mohlo udělat radost.
23. října 2018 | 00:00
Prezentace klienta |

Do Vánoc sice zbývá času dost, čím dřív ale dáte Ježíškovi vědět, co si přejete, tím větší šanci máte, že pod stromečkem najdete to, co opravdu chcete. Inspirujte se našimi chytrými tipy! Tentokrát vám přinášíme nápady na dárky od značky Braun, která vybrala ze svého portfolia prémiové výrobky péče o tělo.

Pokožka jako samet po dobu až čtyř týdnů

Rády se staráme o svůj zevnějšek, některé činnosti jsou ale zkrátka jen otravná rutina. K přesně takovým patří odstraňování chloupků. Chcete ušetřit čas a námahu a zároveň se pochlubit zářivou pokožkou po celý rok? Značka Braun vyvinula první inteligentní epilátor Braun Silk-épil 9 SensoSmart s unikátní technologií, která díky novému sensoru dokáže rozpoznat tlak na pokožku a řídí tak účinnost epilace. Poradí si hravě i s těmi nejjemnějšími chloupky a vaše pokožka zůstane jemná a hebká po dobu až čtyř týdnů.

Inteligentní epilátor Braun Silk-épil 9 SensoSmart zajistí hladkou pokožku až na čtyři týdny.
Autor: Procter & Gamble - Rakona

Zaměřte si i na svůj obličej a věnujte mu profesionální péči

Nemusíte trávit hodiny času v kosmetickém salónu, abyste docílily zdravé a zářivé pleti. S čisticím kartáčkem Braun FaceSpa Pro to zvládnete sama v pohodlí domova. Sada na obličej kombinuje několik funkcí a pomáhá tak nejen s odstraněním nežádoucích chloupků a s čistěním pleti, ale nově s celkovou regenerací pokožky. Vyměnitelné nástavce obyčejný čisticí kartáček v rychlosti přetvoří v efektivní epilátor či unikátní kovovou tonizační hlavu MicroVibration. Ta za pomoci jemných vibrací napomáhá nanášet denní i noční obličejové krémy efektivně a přispívá k rychlejší regeneraci pleti.

Praktická sada pleť nejen čistí, ale také regeneruje.
Autor: Procter & Gamble - Rakona

Skoncujte s chloupky nadobro

A pokud si chcete dopřát hladkou pokožku bez chloupků natrvalo, napište si Ježíškovi o Braun Silk-expert IPL využívající nejrychlejší metodu intenzivního pulzujícího světla (IPL). Revoluční technologie účinně přerušuje cyklus růstu chloupků, a to téměř bezbolestně. Za osm minut dokáže přístroj ošetřit všechny části těla včetně obličeje.

Zaujala vás metoda IPL, ale obáváte se, že by procedura mohla být nepříjemná? Strach není na místě, Braun Silk-expert IPL vyzařuje teplé světlo a nepohodlí je minimální. Pro první použití a citlivé oblasti jako tvář nebo oblast bikin je zde také jemný nebo extra jemný režim.

Pořád ještě vás baví manipulace s žiletkou?
Autor: Procter & Gamble - Rakona