Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

5 kosmetických vychytávek, které musíte mít!

24. září 2018 | 00:00
Prezentace klienta |

Německá značka ARTDECO připravila novou kosmetickou kolekci, která odráží klasické i moderní prvky. Inspiruje se jasnými liniemi a trendy geometrickými tvary, které se vyskytují v architektuře i v současné módě. Použité červené a tmavé tóny tvoří symbiózu s moderní modrou a kouřovým antracitem! Klasická elegance a výrazná ženskost - to je heslo této nové kolekce, ze které jsme pro vás vybraly pět vychytávek, které si zamilujete.

1. Posuvný magnetický box

Boxy jsou úžasně praktické, protože máte stíny, tvářenku, pudr a další make-up vždycky po ruce a na jednom místě, což se hodí hlavně na cestách. Nový magnetický box Magnetic Palette ve stylu trendy paletky s inovativním posuvným mechanismem a geometrickým designem si stejně tak, jako my, zamilujete.
 
2. Perleťové stíny
 
Třpytky, flitry, lesklé materiály, perleťový efekt… to všechno je už dlouhou dobu in a volba takového prvku vždycky upoutá patřičnou pozornost. Hedvábné oční stíny Eyeshadows, nezůstanou bez povšimnutí, snadno a jemně se nanášejí. Šest nových lesklých stínů vás zavede do podzimní nálady, patří mezi ně například kouřový bronz, sytě modrý odstín, tmavě hnědá a olivově zelená se zlatým leskem.
 
3. Podzimní matná rtěnka

Matná rtěnka Full Mat Lip Color dlouho vydrží a vytváří intenzivní barevný efekt. Lehké složení lze snadno a rovnoměrně aplikovat díky olejům a voskům, které obsahuje. Vysoce kvalitní přísady, jako je olej z para ořechů, extrakt z broskví a vosku candelilla jemně vyživují rty a zanechávají je pružné. Po aplikaci rtěnka zasychá a stává se matnou.
 
4. Voděodolná konturovací tužka
 
Voděodolná konturovací tužka na rty Soft Lip Liner Waterproof zabraňuje rtěnce, aby se vpila jinam než na rty. Jednoduše si zamilujete, jak dlouho tato konturka na rtech umí vydržet. Konturka může přesně obkreslit rty nebo se výborně kombinuje s rtěnkou pro efekt ještě plnějších rtů.
 
5. Tříbarevná tvářenka
 
Limitovaná tvářenka Blush Couture, nabízí perfektní kombinaci tří barev s jemným, perleťovým efektem. Smícháním tří odstínů můžete vždycky dosáhnout optimálního odstínu. Zaručeně si oblíbíte její lehkou jemnou texturu a jemný barevný lesk. Neobsahuje parabeny a je neparfemovaná.