Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Nejšílenější trendy z Instagramu: Make-up pro panenky a zahrádka místo obočí

18. srpna 2018 | 06:00

Každý den se na nás ze sociálních sítí valí různé beauty trendy. Některé jsou opravdu povedené, ale o některých bychom raději ani nevěděly. Co je tentokrát na Instagramu in? Budete se divit!

Místo nehtů cigarety nebo zuby

Zdá se, že klasickým gelovým nehtům odzvonilo a do popředí se staví bizár v podobě nehtů ve tvaru cigaret nebo zubů. Moc si neumíme představit, jak se s tímto beauty trendem, pokud to tak můžeme opravdu nazvat, dá fungovat. Tenhle styl raději vynecháme.

Podívejte se na další šílené trendy z Instagramu. Co na ně říkáte?

Pomoc z kuchyně

Pokud zrovna nemáte doma beauty blender, neboli houbičku na nanášení make-upu, nezoufejte. K vašemu zkrášlování vám totiž postačí obyčejné vajíčko natvrdo. Ano, čtete správně. Pokud nevěříte, podívejte se na video!

Zobrazit příspěvek na Instagramu

EGG BLENDING SPONGE I have seen loads of beauty hacks using different things as blending sponge like 🍅, kitchen scourer, pads even condoms (I would have loved to try that but I would have to answer loads of questions from hubby lol) so I took it a notch by using a HARD BOILED EGG 🍳 Sienna had a filled day laughing so hard she said 'oh Mummy you are crazy and I love it' lol. Well anyway did it work YES it did, would I use it again hmmmm MAYBE . Would you try this hack? Yes or No. What you think? Let me know what other Instagram Beauty Hack you have tried and it actually worked for you. Do enjoy the video. Press Play my loves 💋❤❤❤❤ 🎼Shape Of You - Ed Sheeran #houseofsienna #shimycatsmua #universodamaquiagem_oficial #undiscovered_muas #hudabeauty #wakeupandmakeup #peachyqueenblog #motd#tudoparachicas#strictlytutorials#likeforlike#sdeventsworld#followforfollow#fakeupfix#highlightandcontour#makeupvideoss#makeupartist #liveglam#1minutemakeup#tutorials#tutorial#makeupforbarbies#instagram#makeuptutorial#makeupdolls#ibeautybar#livetutorial#makeup#makeuptutorialsx0x @makeupforbarbies @buzzfeed #beautyqueens4ever

Příspěvek sdílený E S T H E R 👑 (@houseofsienna),Bře 19, 2017 v 6:30 PDT

Buďte jako panenka Bratz Doll

Pamatujete si na panenky Bratz Doll? Obrovské vyumělkované rty, výrazné líčení a dlouhé řasy – make-up, který je právě teď hodně v kurzu. Stojí to sice hodně námahy, s líčením je potřeba si dost vyhrát, ale co by dívky neudělaly pro to, aby vypadaly jako jejich oblíbená panenka? 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

La Bratz Doll 😘 I have been wanting to do this look for so long, it took me two tries but I got it! Inspired by the Transformation Queen 👑 @promisetamang ❤️ . . . Product details: eyeshadows from @morphebrushes 35O2 used @mehronmakeup White liquid makeup and @nyxcosmetics black liquid liner also used for lashes. Contour: @maccosmetics matte bronze powder. Lips are a mix of @nyxcosmetics black liner, liquid suede lipsticks in cherry skies and run the world with ultimate eyeshadow palate (purple) and used MAC stealing white studio fix for white highlighting on lips. MAC full fushia blush. #bratzdolls #bratzdollmakeup #recreations #inspiration #nyxcosmetics #maccosmetics #mehron #mehronmakeup #undiscovered_muas #fantasymakeup #makeupillusions #houstonmua #katymua

Příspěvek sdílený K a y l a M a r t i n e z (@goldluxkay),Led 26, 2018 v 1:28 PST

Autor: Aneta Valešová