Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

6 faktů o prsou, o kterých nejspíše nemáte ani ponětí

26. června 2018 | 06:00
Prezentace klienta |

Dokonalá ňadra jsou snem každé ženy. Ovšem každý si pod pojmem neodolatelný dekolt představí něco jiného. Mužům se líbí různá prsa, ale v něčem se ale jednoznačně shodují -  a to je pevnost poprsí. Jaká prsa mají rádi muži a po jakém poprsí touží ženy?

Teplé letní počasí přímo vybízí k odhalování ženských předností. A že váš dekolt není zrovna dle vašich představ? Méně obdarované ženy mají z malých prsou komplex, naopak ženy s velkými prsy mnohdy trpí bolestmi zad. Jaká prsa jsou dokonalá? A lze jejich vzhled nějak ovlivnit?

Nejste v tom sama

Spousta žen je se svým poprsím nespokojená, ztrácí sebevědomí a trápí se řadou mindráků. Mezi nejčastější příčiny, které mají vliv na změny poprsí, patří věk, mateřství, stravovací návyky, drastické diety nebo také hormonální antikoncepce.

1. Dejte pozor na spánek

Nejspíše ani netušíte, že prsa se formují dle toho, jak spíte. Pro zachování ideálního tvaru se doporučuje spánek na zádech. V ostatních polohách se prsa deformují, mačkají a kvůli gravitační síle se vytahují. I ikonická sexbomba Marilyn Monroe tento fakt brala na vědomí a spala v podprsence. Tvrdila, že díky tomu nejsou její prsa svěšená.

2. Buďte hrdé na svůj dekolt, ať je jakýkoli

Když se žena začne hrbit, stahuje ramena dopředu, a právě v této poloze je úplně jedno, zda je majitelkou „jedniček nebo pětek“. Je jasné, že denních starostí na vaše bedra padá hodně, nicméně rada je jasná: Vyhrbená páteř moc parády neudělá. Mějte proto na paměti, že femme fatale chodí vždy napřímené s hlavou hrdě vztyčenou.

3. Zase ta životospráva

Pro krásná a pevná prsa je potřeba také něco obětovat. Ač se to mnoha ženám líbit nebude, je opravdu vhodné rozloučit se s oblíbenou cigaretou jednou provždy. Nikotin, dehet a další škodlivé látky, které jsou v cigaretách obsaženy totiž ničí elastin, jenž zajišťuje pevnost kůže. Prsa budou po omezení tabákových výrobků méně povislá a pevnější.

4. Co muži chtějí?

Dá se říci, že svůdnost ženského dekoltu se posuzuje dle tří kategorií. Hovoříme o jeho velikosti, tvaru a v neposlední řadě také o pevnosti. Velikost poprsí je dána geneticky, ovšem tvar a pevnost závisí na napětí pokožky a jejich podpůrných svalů. Správnou péčí a pravidelným cvičením si tak každá žena může užít svůdný dekolt jako ze žurnálu.

5. Zapracujte na jejich tvaru

Existuje více možností, jak svá ňadra zdokonalit. Tím základním se může jevit cílené cvičení a posilování problémových partií. Velmi často však má toto snažení na tvar a velikost prsou jen pramalý vliv. Tento problém se dá vyřešit kvalitními podprsenkami nebo vycpávkami do nich. Ale určitě všechny víte, že to není úplně ono, bez podprsenky jsou naše ňadra zpátky povadlá nebo menší, než bychom chtěli ukázat.

6. Dopřejte si malou pomoc

Muži prsa prostě milují. Pokud ale nejste se svými ňadry spokojená a představa skalpelu vás děsí, vyzkoušejte osvědčený doplněk stravy NadraIN FORTE, který díky čtyřem silným komplexům pomáhá udržet pevnost prsou a plnost dekoltu, zvýrazňuje přirozený tvar a zvětšuje objem prsou. Obsahuje přírodní látky, které šetrnými a bezpečnými mechanismy modulují účinky přirozených ženských hormonů a metabolismus ženského organizmu. Příznivě tak ovlivňují krásu ženských prsou, udržují tělesný komfort a harmonii ženského těla.

Kód pro poštovné zdarma: ZE625.
Platí při nákupu na nadrain.cz, platný do 15.7. 2018.

Více informací naleznete ZDE

Autor: NadraIN Forte