Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Nejslavnější krásky bez make-upu. Poznáte je vůbec?

17. října 2023 | 06:00

Ať už se objevují ve filmech, hudebních videoklipech nebo na obálkách předních magazínů, jejich tváře jsou vždy zahaleny pod vrstvou make-upu a často jim k dokonalosti pomáhají různé retušovací programy. Tyto slavné krásky se ale nebály jít s kůží na trh a bez ostychu ukázaly svou pravou tvář. Líbí se vám i bez líčení?

Denně jsou vystaveny mediálnímu tlaku, na veřejnosti musí vypadat vždy dokonale, přestože se tak mnohokrát ani necítí. Přitom se pod vrstvou make-upu skrývají obyčejné ženy, které byste bez něj častokrát ani nepoznali. Na sociálních sítích dnes můžete vidět čím dál více celebrit, které zahodily stud a ukázaly, jak vypadají ve skutečnosti bez péče špičkových maskérů a photoshopu. Nutno podotknout, že jsou stejně půvabné jako s líčením. 

Video: Slavné české modelky, které dobyly svět.

Video se připravuje ...
Slavné české modelky, které dobyly svět • VIDEO: Videohub

Přirozená Pamela

Celý svět  mile překvapila bývalá playmate Pamela Anderson, která se během pařížského fashion weeku ukázala zcela bez líčidel. Na kráse jí to však neubralo. I bez výrazného líčení totiž vypadala půvabně. Nebylo to však poprvé, co Pamela předvedla svou přirozenou krásu. Bez make-upu jsme ji mohli vidět také v dokumentu Pamela: Příběh lásky. "Moje máma mi říkala, že od určitého věku na sobě nebudu chtít make-up, a měla pravdu,“ říká Pamela a celá společnost jejímu odvážnému kroku jen tleská. Nastolila tak možná nový trend, kterého se chytí i další celebrity.

Kdo další miluje "no make-up look"?

Jednou z hlavních propagátorek "no make-up mánie" je zpěvačka Alicia Keys, která chodí na veřejnost i na všechny společenské akce od roku 2016 zásadně nenalíčená. Nechtěla svou pravou tvář schovávat za vrstvou líčení, a proto se rozhodla vyjít s pravdou ven a ukázat, jak vypadá zcela bez příkras. Postupně ji následovaly další známé krásky jako například Eva Longoria, Salma Hayek, Hailey Bieber nebo Katy Perry, které nemají problém svým fanouškům ukázat, že i je občas trápí nějaká nedokonalost, vrásky nebo kruhy pod očima.

Na další slavné krásky bez make-upu se podívejte ve fotogalerii. 

 

 

Autor: Aneta Valešová