Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Vyzkoušeno před kamerou: Rtěnka s květinou uvnitř

Video se připravuje ...
Vyzkoušeno před kamerou: Rtěnka s květinou uvnitř
VIDEO: Adam Balažovič
21. května 2018 | 06:00

Rtěnka s květinou a zlatými plátky s nevyslovitelným názvem Kailijumei, nutnost na léto od L´Oréal Paris a modelační pasta na vlasy od české značky Oro Expert – to jsme vyzkoušely tento týden v redakci. Jak novinky obstály?

Modelační matující pasta na vlasy Oro Expert, 360 Kč

Ke koupi v profesionálních salonech, více info najdete na www.oro-expert.com.

Oro Expert je nová značka vlasové kosmetiky, která vzniká v Česku, ale stojí za ní Ital! Zkoušela jsem pastu, jinak řečeno vosk na vlasy, s matujícím efektem. Vlasy by měla zkrotit, dodat jim texturu a objem. Podle čísla na obalu má vysoké tužicí schopnosti a je to rozhodně pravda – vlny mi vydržely do druhého dne.

Když si trochu pasty rozehřejete v dlaních, musíte ji hned nanášet do vlasů, protože jinak zasychá a hodně lepí. Každopádně se hodí jak na zkrocení rozlítaných, krepatých vlasů, tak i na uhlazené účesy.  

Modelační matující pasta na vlasy, Oro Expert, 360 Kč. Ke koupi v profesionálních salónech, více info najdete na www.oro-expert.com.
Autor: archiv firem

Rtěnka s květinou Orange, Kailijumei, 399 Kč

Koupíte na www.fann.cz.

Na první pohled vás zaujme to, že v rtěnce jsou květina a plátky zlata. Rtěnka se zabarví až na rtech a je nádherně růžová. Funguje na stejném principu jako zabarvující balzámy, jen je intenzita barvy vyšší, což se projevilo asi do minuty. Na rtech je příjemná stejně jako balzám a třešničkou je to, že na obalu rtěnky je i zrcátko. Navíc rty vypadaly tak nějak plnější a leskly se, což na videu vůbec tak nevyniklo!

 

Rtěnka s květinou Orange, Kailijumei, 399 Kč. Koupíte na www.fann.cz.
Autor: archiv firem


Bronzer Back To Bronze, L´Oréal Paris, 319,90 Kč

Koupíte v síti drogerií.

Bronzer je matný, takže žádné třpytky ani perleť nečekejte. Na pleti vypadal odstín Sun Kiss skvěle a opálený vzhled mi vydržel až do večera. Navíc v balení se skrývá zrcátko i štětec. Jediným minusem je, že když do něj sáhnete štětcem, hodně se drolí a práší. Nicméně v porovnání s legendárním bronzerem Hoola od Benefit jde o skvělou levnější variantu!

 

Bronzer Back to bronze, L´Oréal Paris, 319,90 Kč. Koupíte v síti drogérií.
Autor: archiv firem
 

 

Autor: Lucie Houdková