Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Nebezpečně návykové vůně, na které si snadno vyvinete závislost!

16. května 2018 | 00:00
Prezentace klienta |

Přední světoví tvůrci parfémů zaútočili letos na jaře na peněženky parfémových nadšenců až nevídaným přívalem novinek. Pronikavé, návykové, ohromující. Kritici nemají výtek, až tak skvělé tyto novinky jsou! Buďte mezi prvními, kdo s nimi bude okouzlovat své okolí.

Popelky, třeste se! Kdo si obuje nový střevíček Good Girl Légère?

Luxusní boty jsou pro nejednu ženu celoživotní vášní. Carolina Herrera moc dobře věděla, že design flakónu v podobě luxusního střevíčku má potenciál zaujmout. Z vůně Good Girl se tak stal rázem fenomén. S velkým nadšením pak letos na jaře příznivci „boty“ uvítali odlehčenou verze Good Girl Légère. Elegantní, orientálně-květinová vůně nepostrádá nic ze své syté a fenomenální vůně. Vydatnou dávku afrodiziakálního jasmínu sambac opět dolaďuje něžný ylang-ylang. Místo kávového akordu se však můžete nově těšit na gurmánskou směsici skořice, pralinky a zkaramelizovaného kokosového mléka. Komu z vás padne?

Autor: El Nino

Božská Olympéa v nové variaci

Nezapomenutelná slaná vanilka se dočkala nového vydání. Dámská vůně Paco Rabanne Olympéa Aqua Légère vás přivede opět do stavu extáze. Ohromující složení se otevírá vydatnou dávkou jiskřivých květů citronovníku a šťavnatých klementinek. Křehké květinové srdce z jasmínu a leknínu posouvá vůni Olympéa Aqua Légère až do božských sfér. Pro vůni Olympéa tak typický sladko-slaný základ z šedé ambry, sametového kašmírového dřeva, vanilky a soli, dotváří fenomenální prožitek z nových společných chvil po boku této charismatické bohyně.

Autor: El Nino

Fascinující exploze svěží zeleně od Gucci

Co by to bylo za jaro bez svěží zeleně! Značka Gucci šokovala svou ohromující novinkou Gucci Bloom Acqua di Fiori plnou svěžích zelených akordů křupané pučící zeleně. Vzdušnější kompozici vůně tvoří spojení zelených tónů listů ločidla a rybízu v doprovodu květů opojného jasmínu, tuberózy a unikátního čínského zimolezu. Garantujeme vám, že od novinky Gucci Bloom Acqua di Fiori nebudete chtít odtrhnout nos.

Autor: El Nino