Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Vyzkoušeno před kamerou: Duhový Eos a veganská tvářenka

Video se připravuje ...
Vyzkoušeno před kamerou: Duhový Eos a veganská tvářenka
VIDEO: Adam Balažovič
23. dubna 2018 | 06:00

Veganská tvářenka Bagsy s originálními obaly, nový duhový produkt od Eos, hydratační krém pro citlivou pleť a olej od Manufaktury pro pevnou pokožku bez celulitidy. Jak kosmetické novinky dopadly?

Tvářenka Pretty Cheeks, Bagsy; 569 Kč

Koupíte v parfumeriích Marionnaud. 

V parfumeriích Marionnaud najdete novou značku, která se pyšní nejen originálními obaly, ale i tím, že je veganská a netestuje se na zvířatech. Zkoušela jsem krémovou tvářenku, která má matnější finiš a vypadá jako větší balzám na rty Baby Lips. Ten můžete taky použít jako tvářenku. Lehce s tvářenkou nakreslíte čáru na tváře a pomocí prstů barvu rozpracujete tak, aby nebyly vidět přechody. Zkoušela jsem odstín Velvet Rose, který vykouzlí "zdravý" obličej. Moc se mi líbila!

Tvářenka Pretty Cheeks, Bagsy; 569 Kč
Autor: archiv firem


Balzám na rty Shimmer Iridescent, Eos; 192 Kč

Koupíte v parfumeriích Douglas.

Vedle výživy, která byla prioritou pro tyto balzámy, novinka nabízí lehké zabarvení do duhova-perleťova. Jinak je novinka stejně příjemná jako předešlý produkt od Eos. Nemyslím si ale, že je to balzám na každý den, je totiž dost výrazný, i když se to na první pohled nezdá. Nicméně metalické a perleťové rty jsou trendy, takže by ve vaší kosmetické taštičce neměl chybět! Skvěle bude vypadat jedna vrstva přes vaši oblíbenou rtěnku!

Balzám na rty Shimmer Iridescent, Eos; 192 Kč
Autor: archiv firem

Hydratační péče o pleť CeraVe; 339 Kč

Koupíte v síti lékáren.

CeraVe je americká značka, která je od dubna nově k dostání i u nás v lékárnách. Přípravky jsou hypoalergenní a skvěle by měly sednout i atopikům. Jsou neparfemované a nekomedogenní, to znamená, že neucpávají póry. Pleťový krém byl příjemný a zároveň docela hutný. Máte pocit, že jste pokožce vážně dopřála péči. Dobře se ale vstřebal, takže by se hodil i pod make-up. Navíc má SPF 25, takže na nadcházející období je ideální!

Hydratační péče o pleť CeraVe; 339 Kč
Autor: archiv firem
 


Zpevňující vinný masážní & tělový olej Manufaktura; 175 Kč (155 ml)

Koupíte v kamenných obchodech nebo na www.manufaktura.cz.

Manufaktura přichází s novinkou v podobě zpevňující péče proti celulitidě. Vedle vinného oleje obsahuje ještě hroznový, slunečnicový a mandlový, takže hebká pokožka je zaručena. Olej je prostě olej – zanechává mastný finiš a musím uznat, že oproti jiným, lehčím olejům se hůře roztírá. Oceňuju ale to, že příjemně voní a složení je přírodní. K dostání bude koncem dubna!

Zpevňující vinný masážní 175 Kč (155 ml)
Autor: archiv firem

 

 

 

Autor: Lucie Houdková