Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Účes podle Margot Robbie: Dva drdůlky, které hravě zvládnete

Video se připravuje ...
Účes podle Margot Robbie: Dva drdůlky, které hravě zvládnete
VIDEO: David Hanuš
21. dubna 2018 | 06:00

Margot Robbie (27) je hvězdou filmu Já, Tonya a k příležitosti premiér filmu v různých městech vynesla nejeden super účes. Tyhle dva drdůlky jsou jedním z nich a my se je rozhodly okopírovat. Jak se to povedlo, můžete vidět ve videu!

To je super drdol, ale to nezvládnu. To jsem si řekla skoro u každého účesu, který byl těžší než culík. Teď se ale cítím skoro jako profesionál, protože Marcela Krausová ze Salónu Michala Zapoměla má se mnou trpělivost a ukázala mi, že drdůlky podle Margot Robbie (27) vůbec nejsou tak složité, jak vypadají!

Vlasy byste měla před česáním lehce navlnit, aby byly objemnější a měly texturu. Určitě použijte přípravek pro ochranu před teplem a s objemem vám pomůže pudr do vlasů. V přední části nechte volně dva prameny a zbytek vlasů rozdělte pěšinkou, tu udělejte lehce na stranu. V zadní části hlavy se nemusíte snažit, aby byla pěšinka rovně, nechte ji ledabyle.

Pak vezměte jednu sekci vlasů, tu zamotejte a upevněte zamotaný culík gumičkou co nejníže. V horní části prameny trochu povytahujte, aby to celé působilo uvolněně. Pak z culíku vynechte jeden pramen a zbytek vlasů smotejte "do šneka" a upevněte pinetkami. Drdol pak obtočte pramenem, který jste si nechala stranou. Pak drdol trochu povytahujte, aby byl větší a ne tak utažený. Stejný postup opakujte na druhé straně.

Nevím jak vy, ale já jsem si tyto boho drdůlky naprosto zamilovala! Lépe postup uvidíte ve videu!