Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Jarní laky na nehty: V módě jsou pastelové, oranžové a perleťové

7. dubna 2018 | 06:00

S prvními slunečními dny naše duše prahne po pastelových barvách. Vědí to i kosmetické firmy, které přicházejí s novými edicemi, které vás možná přesvědčí, abyste projednou zkusila něco jiného než klasickou červenou! Co je IN na jaře?

Taky je jednou z vašich nejoblíbenějších činností vymýšlení, kterou barvou si nalakujete nehty příště a se kterým oblečením ji zkombinujete, nebo je to jen moje úchylka?

Já už mám každopádně jasno v tom, co přinášejí trendy z přehlídkových mol. Minimalistické linky na bezbarvém laku pro milovnice přirozených nehtů, nebo naopak grafické tvary pro ty, které se nebojí odvázat.

Černá kolečka na nude podkladu nebo bláznivější kombinace jako na fotce z přehlídky značky Byblos. Styl, se kterým budete nepřehlédnutelná! Mezi takové ženy rozhodně patří make-up artistka Koki, která si nechala udělat na nehtech modrá oka. Hledejte je na Instastories!

Nehty na přehlídce jaro/léto značky Byblos
Autor: Profimedia.cz

I když pastelové barvy jako mint, lila, nebesky modrá nebo pudrová nikdy nepřestanou být na jaře v kurzu a my je milujeme, přehlídková mola ovládla oranžová barva. Můžete ji vyzkoušet jak výraznou, tak i ve světlejším tónu, se kterým přišly například Miss Sporty nebo Marionnaud.

Barvou roku je ultra violet a v „jarním podání“ ji můžete zkusit i na nehtech. Volte světlejší tóny fialové například se třpytkami nebo perletí. Tím se dostáváme k dalšímu trendu – metalickým nebo perleťovým nehtům. Nosit je můžete odstínech od zlaté přes růžovou až k duhové. Pokud se nechcete vzdát černé ani na jaře, zkuste ji spojit se třpytkami jako na přehlídce Toma Forda – černé konce nehtů pozvolně přecházejí v průhledné třpytky.

Minimalistické linky nebo spíš metalický lesk?
Autor: instagram.com

V kterých obchodech seženete tyto barvy? U značky Zoya najdete nádherné pastelové, ale i sytější barvy. V Marionnaud hledejte šestici jarních odstínů s názvem Spring Riviera. Zde najdete právě skvělé oranžové, ale i perleťové do zlatohněda. Více ve fotogalerii!

 

Autor: Lucie Houdková