Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Vyzkoušeno před kamerou: Pudr pro objemné vlasy a tělová pěna

Video se připravuje ...
Vyzkoušeno před kamerou: Pudr pro objemné vlasy a tělová pěna
VIDEO: Adam Balažovič
9. dubna 2018 | 06:00

Tento týden jsme vyzkoušely opět čtyři novinky v kosmetice. Dermacol přichází s novou řasenkou, Nivea s pěnou, která nahrazuje tělové mléko. Dále tu byly pudr pro objem vlasů od Schwarzkopf a matná rtěnka od Sothys.

Řasenka Illusión Super Volume, Dermacol, 149 Kč

Řasenka má primárně dodat řasám objem. Mé řasy i dobře natočila a prodloužila, prostě dokázala to, co požaduji od řasenky. Navíc přežila i sport, aniž by se rozmazala. Na rozdíl od většiny řasenek Dermacol má užší silikonový kartáček, který mi vyhovuje. Po dlouhé době řasenka určená přesně pro mé řasy!

Řasenka Illusión Super Volume, Dermacol, 149 Kč
Autor: archiv firem

Hýčkající tělová pěna s divokou malinou a bílým čajem, Nivea, 140 Kč (200 ml)

Nivea přichází s novinkou v podobě tělových pěn. Na rozdíl od tělových mlék by neměly zanechat na pleti mastný a lepivý pocit. Mně bohužel pěnová revoluce neoslovila. Bylo to asi jejím dávkováním – pěna divně syčela a nebylo to rozhodně tak, jako když si dávkujete tužidlo. Pěna se sice hezky roztírá na kůži, ale zanechala mastnější film stejně jako jiné tělové produkty. Jediné, co se mi líbilo, byla sladká vůně, ale asi budu konzervativní a zůstanu raději u tělových mlék, která Nivea umí skvěle.
Hýčkající tělová pěna divoká malina a bílý čaj, Nivea, 140 Kč (200 ml)
Autor: archiv firem

Matující pudr pro objem vlasů Osis Session Label Powder Cloud, Schwarzkopf, 284 Kč

Svatý grál pro plihnoucí a jemné vlasy bez objemu! Pudr nastříkáte ke kořínkům, pročešete vlasy a můžete jít. Hodí se jak pro rozpuštěné vlasy, kterým chcete dodat texturu a objem, tak i pro tvoření drdolů, vlasy totiž nekloužou a drží. Stačí maximálně čtyři stříknutí pudru a uvidíte – a i ucítíte – rozdíl. Vlasy jsou na dotek hrubší, ale za ten objem to stojí.

Matující pudr pro objem vlasů OSiS Session Label Powder Cloud, Schwarzkopf, 284 Kč
Autor: archiv firem


Matná rtěnka se sametovým efektem Sothys, odstín 330 Orange Escapade Velours, 800 Kč

Rtěnka je součástí nové trendové edice Les Jardins Sothys. Podle výrobce by matná rtěnka už neměla znamenat vysušené rty a nepříjemnou texturu, a to můžu potvrdit. Na to, jak je rtěnka krémová, měla hodně matný finiš a na rtech byla sametová. Jak rtěnka působí luxusním dojmem zvenčí, tak i uvnitř je stejná. Akorát si připlatíte!
Matná rtěnka se sametovým efektem Sothys, odstín 330 orange escapade velours, 800 Kč
Autor: archiv firem
Autor: Lucie Houdková