Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Vyzkoušeno před kamerou: Gel na obočí a zeštíhlující olej

Video se připravuje ...
2. dubna 2018 | 06:00

Tento týden jsme v redakci otestovaly gel na obočí od L´Oréal, pudrové perly pro bronzující efekt od Dermacolu, zeštíhlující olej od Elancyl a novou rtěnku od Oriflame. Jak kosmetické novinky dopadly po prvním vyzkoušení, uvidíte ve videu!

Gel na obočí Paradise Extatic Pomade, L´Oréal Paris; 279,90 Kč

Nový gel na obočí od L´Oréal je dostupný ve dvou barevných variantách, pro blondýnky i pro brunety. Já vyzkoušela ten tmavší. Součástí balení je zkosený tvrdší štěteček, se kterým se obočí vykresluje dobře, akorát si musíte dát hodně záležet, kolik gelu nanášíte, snadno se to dá přehnat. Na mě až moc složitý proces oproti pudrovým stínům, se kterými je obočí nalíčené raz dva.

Gel na obočí Paradise Extatic Pomade, L´Oréal Paris; 279,90 Kč
Autor: archiv firem

Zkrášlující pudrové perly Dermacol; 299 Kč

Perly můžete použít dvěma způsoby: na celý obličej nebo jen na tváře, tedy stejně jako bronzer. Trochu mě ale zklamalo, že jsou pigmentované jen malinko, takže efekt není tak výrazný, jak jsem očekávala. Dermacol přichází ještě se dvěma variantami: barevné perly pro sjednocení pleti nebo růžové pro svěží vzhled pleti.

Zkrášlující pudrové perly, Dermacol; 299 Kč
Autor: archiv firem


Zeštíhlující olej Slim Design 2v1, Elancyl, 674 Kč (150 ml)

Jedná se o olej, ale tak rychle se vstřebává, že to snad není ani možné. Nezanechal vůbec mastný film, což je u těchto typů výrobků velké plus! Olej bojuje proti celulitidě a měl by i zdolat tukové zásoby a zabránit vzniku nových strií. Doporučují olej mazat směrem k srdci a jednou až dvakrát denně na problémové partie – stehna, zadek a bříško.

Zeštíhlující olej Slim Design 2v1, Elancyl, 674 KIč (150 ml)
Autor: archiv firem
 


Rtěnka The One Colour Obsession, Oriflame; 299 Kč

Rtěnka je hydratační, lesklá a na rtech hrozně příjemná! Nejvíc se mi líbilo to, že barva je při nanášení rovnoměrná a hezky krémová. Měla by mít podle výrobce velmi intenzivní barvu, ale to se mi podařilo až se třetí vrstvou. Zkoušela jsem odstín Red Fever a na výběr je dalších devět odstínů. Ještě je zajímavé to, že rtěnka obsahuje mikroperličky, které při dotyku se rty prasknou a udržují rty hydratované. 

Rtěnka The One Colour Obsession, Oriflame; 299 Kč
Autor: archiv firem

 

 

Autor: Lucie Houdková