Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Vyzkoušeno před kamerou: Lesk, který se zbarví podle barvy vašich rtů

Video se připravuje ...
Vyzkoušeno před kamerou: Lesk, který se zbarví podle barvy vašich rtů
VIDEO: Adam Balažovič
26. března 2018 | 06:00

Tento týden jsme v redakci vyzkoušely nový lesk na rty Becca, látkovou masku na pleť pro regeneraci pleti, odličovací gel s hrozny od Garnier a revoluční produkt do sprchy – už žádné gely, ale jedině pěny!

Čisticí pěnový gel Botanical, Garnier; 99,90 Kč 

Koupíte v drogeriích.

Do party odličovacích mlék a pleťových vod Botanical od Garnier přibyl čisticí gel. Obsahuje vodu z hroznů, takže voní stejně jako mléko a voda. Gel se nanáší na vlhkou pleť, krouživými pohyby ho rozetřete po celém obličeji a pak opláchnete. Gel je určený pro normální a smíšenou pleť, a i když by mi tedy měl vyhovovat, po opláchnutí jsem měla pocit napnuté a vysušené pleti. 

Čistící pěnový gel Botanical, Garnier, 99,90 Kč
Autor: archiv firem

Sprchová pěna Dove; 139,90 Kč

Koupíte v drogeriích dm.

Novinka od Dove mě nadchla – spojení mýdla a pěny na holení je boží a skvěle funguje. Pokožka po holení zůstala pěkně hebká! Vypadá stejně jako klasická pěna, ale navíc obsahuje pečující oleje. Vybrat si můžete ze tří variant: s růžovým, kokosovým nebo arganovým olejem. 

Sprchová pěna Shower Mousse, Dove;
Autor: archiv firem

 

Pleťová maska Apple, Kocostar; 99 Kč 

Koupíte na v parfumeriích Marionnaud.

Korejské pleťové masky mají super design, ale nejsou moc praktické. Uvnitř nenajdete jedno pláténko na celý obličej s dírami na oči, nos a pusu, ale menší plátky, které si můžete přikládat, kam chcete. V balení je jich poměrně dost a vystačilo by to na několik použití. Balení ale není znovu uzavíratelné, takže doporučuji masku využít nejen na obličej, ale i na tělo. Na pleti byste ji měla nechat patnáct minut a zbytky masky, které se nevsákly, je potřeba do pleti vmasírovat. Co se týče účinků, maska pleť krásně projasnila a osvěžila, jen škoda toho balení!

Pleťová maska Apple, Kocostar, 99 Kč
Autor: archiv firem

Lesk na rty Liptuitive Glow Gloss, Becca; 650 Kč 

Koupíte v parfumeriích Sephora.

Lesk na rty, který mění barvu podle toho, jak suché máte rty. To zní zajímavě! Lesk je čirý, ale po chvilce na rtech se zabarví dorůžova. Obsahuje také modré minitřpytky, které nejsou skoro vidět, a to je podle mě jenom plus. Lesk by měl být vysoce hydratační a je fakt, že mi byl na rtech moc příjemný.

 

Lesk na rty Liptuitive Glow Gloss, Becca; 650 Kč. Koupíte v parfumeriích Sephora.
Autor: archiv firem

 

 

 

Autor: Lucie Houdková