Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Vyzkoušeno před kamerou: Peeling s kiwi a rtěnka Epic Lip

Video se připravuje ...
Vyzkoušeno před kamerou:Vyzkoušeno před kamerou: Peeling s kiwi a rtěnka Epic Lip
VIDEO: Adam Balažovič
19. března 2018 | 06:00

Jaká je nová rtěnka od Avonu, která v sobě kombinuje podkladovou bázi? Jaký je nový peeling od L´Oréal, který obsahuje zrníčka kiwi? Jak dopadly čisticí pěna a krém na ruce s fialkou? Uvidíte ve videu!

Jemná čisticí pěna Weleda; 299 Kč

Novinka od značky přírodní kosmetiky je určena pro normální a smíšenou pleť. Obsahuje výtažky z vilínu virginského, který má na pleť zklidňující a pečující účinky a měl by umět zmenšovat póry. Pěna je opravdu jemná, jak je v názvu, pleť po ní nebyla napnutá a ani nepálila, neměla jsem vůbec pocit, že si musím hned namazat obličej. Na první vyzkoušení je skvělá!

Jemná čisticí pěna Weleda, 299 Kč
Autor: archiv firem

Peeling Smooth Sugars Clear Scrub, L´Oréal Paris; 299,90 Kč

L´Oréal uvedl novou řadu tří peelingů, já zkusila ten čisticí proti černým tečkám. Je to cukrový peeling, takže ho můžete použít i na rty, a navíc obsahuje i zrníčka kiwi, citronový esenciální olej a mátový olej. Pleť by měl dokonale vyčistit a vyhladit a měl by vás zbavit černých teček, samozřejmě při pravidelném používání. Nemohl by to umět napoprvé? Textura je tužší, ale při dotyku s pletí se rozehřeje. Peeling je spíše jemnější oproti jiným peelingům a je určený i pro rty. Složení je čistě přírodní, takže si můžete i líznout!

Peeling Smooth sugars Clear Scrub, L´Oréal Paris, 299,90 Kč
Autor: archiv firem

Ideální regenerační krém na ruce s fialkou Manufaktura; 149 Kč

Nová limitovaná edice Viola od Manufaktury je zajímavá tím, že obsahuje výtažky z fialek, které mají na pleť hydratační, zjemňující a i omlazující účinky. Jsou tři druhy krémů – mokré, hutné a mastné a pak ty, které můžete používat i během dne. A nebudete mít všechno upatlané. A tento bych zařadila do první kategorie. Je i dost mastný, ale není se čemu divit – jedná se o regenerační krém. Vůně je hodně květinová, já tohle moc nemusím, ale to je věc vkusu!
Ideální regenerační krém na ruce s fialkou, Manufaktura, 149 Kč
Autor: archiv firem

Rtěnka Epic Lip Mark, Avon; 199 Kč

Nová rtěnka od Avonu je převratnou novinkou, spojuje v sobě totiž intenzivní barvu a podkladovou bázi, takže rty působí krásněji, barva je sytější a měla by i déle vydržet. Co se týče výdrže, to nemůžu posoudit, ale barva je opravdu nádherně sytá a suché rty jako by zmizely mávnutím kouzelného proutku. 
Rtěnka Epi Lip mark, Avon, 199 Kč
Autor: archiv firem
Autor: Lucie Houdková