Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vyzkoušeno před kamerou: Fialkový balzám a rozjasňující pudr

Video se připravuje ...
Vyzkoušeno před kamerou: Fialkový balzám a rozjasňující pudr
VIDEO: Adam Balažovič
12. března 2018 | 06:00

Řasenka z červené edice Red Instinct s podpisem Rity Ory, balzám z fialové edice Viola s vůní fialky nebo hnědé oční linky a projasňující pudr. Tyhle čtyři novinky v kosmetice jsme otestovaly ve videu. Jak dopadly?

Oční linky ve fixu Calligraphy Eyeliner, Sothys, 660 Kč

Více informací najdete na www.sothys.cz.

Jde o fix na oči v tmavě hnědém odstínu. Skvěle padne do ruky díky tomu, že je zkosený, a navíc má dole i zarážky, aby vám neklouzala ruka. Odstín je hnědošedý, bude slušet studenějším typům. Hrot má klasický fixový, ale trochu tvrdší a ne moc poddajný, takže zahnutý konec linky se s ním nekreslil tak dobře jako například se štětečkem.

Oční linky ve fixu Calligraphy eyeliner, Sothys, 660 Kč
Autor: archiv firem

Řasenka Wonder’full od Rity Ory, 179 Kč

Koupíte v síti drogerií.

Řasenka je z nejnovější limitované edice Rimmelu Red Instinct. Především by měla řasám dodat objem, neslepovat je a vyživit je díky arganovému oleji. Kartáček má hodně malinké štětinky, ale dohání to na svém objemu, každopádně se s ním i tak docela dobře manipulovalo a řasy pěkně pročesal. Jen na řasách řasenka nevytvořila moc velký efekt, jen je natočila a velmi jemně zvýraznila. 

Řasenka Wonder’full od Rity Ory, 179 Kč
Autor: archiv firem
 

Vysoce pečující balzám na rty s fialkou, Manufaktura, 119 Kč

Koupíte na www.manufaktura.cz nebo v kamenných prodejnách. 

Manufaktura přišla s novou limitovanou edicí k výročí 100 let založení České republiky. Design edice je inspirovaný první republikou. Je to klasický balzám, netónovaný, ale zato hodně parfemovaný fialkovou vůní. Pokud máte květinové vůně ráda, bude se vám líbit. Obsahuje bambucké máslo, včelí vosk, arganový a avokádový olej. Jak říká název, je vysoce pečující a svědčí o tom i jeho mastnější textura, která je pro vysušené rty moc příjemná.

Vysoce pečující balzám na rty s fialkou, Manufaktura, 119 Kč
Autor: archiv firem

Projasňující pudr na obličej, Sephora, 390 Kč

Koupíte na www.sephora.cz nebo v kamenných prodejnách.

Pudr můžete používat dvěma způsoby: na celý obličej jako pudr klasický nebo jen na určitá místa jako rozjasňovač. K dostání je ve dvou odstínech – Delicate Glow a Natural Glow. Já zkoušela ten druhý. Použití pudru na celý obličej jsem se obávala, ale neskončila jsem jako disco koule, spíš naopak – skoro to nebylo vidět. Ale na denním světle nebo na sluníčku by to vypadalo určitě pěkně. Mně osobně se spíše líbilo druhé použití, a to jako rozjasňovač, když jsem ho nanesla prsty nad lícní kosti.

Projasňující pudr na obličej, Sephora, 390 Kč
Autor: archiv firem

 

 

Autor: Lucie Houdková