Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Eva Mendes prozradila své voňavé tajemství

26. února 2018 | 00:00
Prezentace klienta |

Život je sbírkou příběhů a každý den představuje nové výzvy a role, kterých se musíme zhostit, říká v rozhovoru krásná herečka Eva Mendes. Všem ženám by tak přála, aby přijaly to, kým jsou, a oslavovaly každý okamžik svého jedinečného života. Přečtěte si, jakým neobvyklým způsobem Eva používá vůni a nechte se inspirovat! 

Střídáte ráda vůně v závislosti na své náladě nebo preferujete jednu vůni?

Vzhledem k tolika neustále se měnícím aspektům, které z nás dělají to, co jsme, není důvod držet se jediné vůně. Když přijde na vůně, vybírám podle příležitosti. Ráda se v tom přizpůsobuji okamžiku, který chci prožít.

Confidence, Elegance nebo Alluring – která je nejlepší?

Všechny jsou úžasné. Záleží na vaší náladě a na tom, jak se chcete cítit. Pokud se po probuzení cítíte žensky a šarmantně, doporučuji vyzkoušet parfém Elegance. Jasnost a svěžest vůně Confidence předurčuje tuto vůni pro okamžiky, kdy se cítíte připravena dobýt svět. Pokud se ale cítíte spíše smyslná a chcete vyjádřit svoji svůdnou stránku, určitě doporučuji vůni Alluring

Autor: AVON Cosmetics, spol. s r.o.

Kam nejraději nanášíte vůni? Máte své tajné místo?

Nejraději nanáším vůni na zápěstí a zadní stranu krku. Mým tajemstvím je nanášení vůně do vlasů. Zanechává za mnou krásnou stopu a cítím se při tom smyslně.

Jako úspěšná herečka jste zvyklá vytvářet neustále příběhy. Jak vám vůně pomáhá vytvářet váš vlastní příběh mimo záběry kamer?

Vůně má moc odrážet naše pocity, nikoli je diktovat. Miluji tvořivou svobodu a přizpůsobování se tomu, jak se chci v daném okamžiku cítit. Přesně to je na kolekci Eve Discovery to krásné. Můžete si vybrat, jak zvolenou vůni budete nosit, jestli s ní oslavíte speciální okamžik vašeho života nebo jestli ji jednoduše použijete proto, že na ni máte zrovna náladu.

Autor: AVON Cosmetics, spol. s r.o.

Jak často během dne používáte parfém? Nanášíte ho opakovaně?

Obvykle použiji během dne jen jednu vůni, ale záleží to na mém programu. Pokud mám v jednom dni schůzku i večírek, zvolím ráno jemnější zářivější vůni a večer smyslnější a svůdnější vůni. Vůně z kolekce Eve vydrží celý den.  

Jak doufáte, že se ženy budou při nošení vůní kolekce Eve Discovery cítit?

Chci, aby se cítily mocné, žensky sebevědomé, nezávislé a sebejisté. Chtěla bych, aby přijaly to, kým jsou, a oslavovaly každý okamžik svého jedinečného života. A vždy si ho užívaly!