Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Drdol podle Amber Heard: Inspirace pro účes na ples!

Video se připravuje ...
Drdol podle Amber Heard: Inspirace pro účes na ples!
VIDEO: David Hanuš
24. února 2018 | 06:00

Super elegantní drdol, který využijete nejen na společenské události. Není těžké ho učesat, jen si je třeba trochu nacvičit ten správný grif. A ten vám ukážeme ve videu!

Amber Heard (31) je americká herečka, která se asi nejvíce zviditelnila, když se provdala za Johnnyho Deppa (54). Seznámili se v roce 2011 při natáčení filmu Rumový deník a v roce 2015 se vzali. Jejich láska ale vyprchala hodně brzo – po jedenácti měsících od svatby.

Pak už to jen jelo. Amber obvinila Deppa z domácího násilí. Okolo toho se vyrojila spousta spekulací, dokonce i autentická nahrávka Johnnyho, jak je agresivní. Nejdříve se sice Amber ukázala s modřinami na obličeji, za několik dní se ale zase objevila v naprosto skvělé náladě s úsměvem na rtech. Jak to doopravdy bylo, se asi nedozvíme. Jejich manželství skončilo v lednu minulý rok a peníze, které Amber získala z majetkového vyrovnání, dala na charitu.

Dnes ale necháme její osobní život stranou a zaměříme se raději na její vlasy, které má nádherné. Vyzkoušela si být brunetou, ale v poslední době spíše nosí blond nebo – jako v tomto případě – jahodovou blond, která byla minulý rok trendem číslo jedna.

Na premiéru filmu Liga spravedlnosti, kde si Amber také zahrála, vyrazila s drdolem, který všichni známe. Vypadá dost lehce na to, abychom ho zvládly doma, ale zároveň i dost efektně. Pokud ho více utáhnete a uhladíte, hodí se klidně na ples a další společenské akce, pokud si pohrajete s horní partií vlasů, hodí se i pro neformálnější příležitosti. Jak na to, to nám ukázala kadeřnice Diana Domalípová ze Salonu Michala Zapoměla.

S vlasy se vám bude mnohem lépe pracovat, pokud si je předtím navlníte. Získají tím objem i texturu a nebudou tolik klouzat. Pak přijde na řadu tupírování. Nejvíc natupírujte horní sekci vlasů, po straně jen lehce. 

Pak všechny vlasy pročešte dozadu, aby na vrchu byly uhlazené. Vlasy po stranách uhlaďte a stáhněte dozadu, jako byste si chtěla udělat culík. Ten si chytněte mezi palec a dlaň, kterou máte těsně u hlavy. Druhou rukou smotejte vlasy do ruličky pod druhou dlaň. Tento grif se špatně popisuje, nejlépe to uvidíte ve videu!

Ruličku pak utáhněte a zafixujte pírky i pinetkami dospod tak, aby nebyly vidět. Pak už jen vezměte hřeben a lak a uhlaďte poletující vlásky. Nejlehčí variantou je sčesat všechny vlasy dozadu. Pokud toužíte po patce, kterou má Amber, povytahujte kovovou špičkou tupírovacího hřebene vlasy po straně. 

Další inspiraci na účesy najdete ZDE>>

 

 

Autor: Lucie Houdková