Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Vyzkoušeno před kamerou: Transparentní pudr a prodlužující řasenka

Video se připravuje ...
Vyzkoušeno před kamerou: Transparentní pudr a prodlužující řasenka
VIDEO: Adam Balažovič
22. ledna 2018 | 06:00

Opět jsme pro vás otestovaly čtyři kosmetické novinky! Mezi nimi byly klasický lesk na rty v tubě, výživný pleťový krém, prodlužující řasenka a transparentní pudr. Jak novinky dopadly?

Každý týden přichází do kosmetického světa spousta novinek. My je otestujeme za vás, abyste si mohly udělat obrázek o tom, co rtěnka, krém či řasenka dokážou a zda stojí za to za ně utrácet peníze. Jaké výrobky jsme v redakci vyzkoušely tentokrát?

Řasenka Artist Lash, Dermacol, 199 Kč

Koupíte v síti drogerií nebo na www.dermacol.cz.

Řasenka slibuje efekt umělých řas. A opravdu – řasy výrazně prodloužila a zároveň i natočila. Kartáček je klasický a kónický, dobře se ním pracovalo. Nejvíc se mi líbí to, že řasy neslepila. Pro mě osobně je to jedna z nej řasenek, které jsem za poslední dobu vyzkoušela.

Řasenka Artist lash, Dermacol, 199 Kč
Autor: archiv firem


Transparentní pudr True Match Minerals, L´Oréal Paris, 399 Kč

Koupíte v síti drogerií.

Transparentních pudrů jsem už vyzkoušela několik a musím uznat, že tento nový od L´Oréalu stojí za každou korunu. Okamžitě splyne s pletí a vytvoří sametový efekt na pleti. Druhou výhodou je to, že pudr nevysypáváte do víčka, ale nabíráte ho uvnitř nádobky, takže se vám pak nestane, že si trochu pudru vysypete skoro vždy, když ho zavíráte.

Transparentní pudr True Match Minerals, L´Oréal Paris, 399 Kč
Autor: archiv firem


Lesk na rty v tubě Mark, Avon, 79,90 Kč

Koupíte na www.avon.cz.

Zkoušela jsem odstín Watermelon Pop, který v tubě vypadá zářivě. Na rtech ale takový vůbec nebyl. Jen jim dodal lehký narůžovělý nádech a samozřejmě lesk. Oceňuji balení v tubě, je to jeden z těch lesků, který můžete mít v kabelce a s nímž si lze natřít rty kdykoli během dne. Navíc je vyživuje, obsahuje vitamin E a bambucké máslo, na rtech je opravdu příjemný!

Lesk na rty v tubě Mark, Avon, 79,90 Kč
Autor: archiv firem



Výživný krém Nature Bioactive, For Life & Madaga, 460 Kč (30 ml)

Koupíte na www.forlifemadaga.com.

Značka For Life & Madaga přichází s celou novou řadou Nature Bioactive a tento krém je její součástí. Výživný krém je plný přírodních olejů a hodí se zejména v zimním období, kdy pleť potřebuje pořádnou dávku energie a zároveň i ochrany. Na obalu stojí, že je výživný, ale nejedná se o hutný krém, který by se špatně rozmazával, je naopak docela jemný a dobře se rozmazává. První dojem z krému jsem tedy měla dobrý! Skvělé je taky balení, díky pumpičce nemusíte do krému sahat prsty.

Výživný krém Nature Bioactive, For Life & Madaga, 460 Kč (30 ml). Koupíte na www.forlifemadaga.com.
Autor: archiv firem

 

Zaujala vás některá z novinek? Na starší díly se můžete podívat ZDE!

 

Autor: Lucie Houdková