Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Vyzkoušeno před kamerou: Vyzkoušely jsme černou rtěnku!

Video se připravuje ...
Vyzkoušeno před kamerou: Vyzkoušely jsme černou rtěnku!
VIDEO: Adam Balažovič
15. ledna 2018 | 06:00

S pondělím přichází i testování kosmetických novinek. Co jsme otestovaly tentokrát? BB krém od české značky, stíny v tužce pro kouřové líčení, korektor a černou matnou rtěnku.

Každý týden přichází do kosmetického světa spousta novinek. My je otestujeme za vás, abyste si mohly udělat obrázek o tom, co rtěnka, krém či řasenka dokážou a zda stojí za to za ně utrácet peníze. Co jsme vyzkoušely tentokrát?

Tónovací denní krém Essenté, odstín Gold, 489 Kč (50 ml)

Koupíte na www.essente.cz.

BB krém od české značky mě příjemně překvapil. Na výběr je ze dvou odstínů, já měla zrovna ten tmavší, ale i tak se docela dobře přizpůsobil pleti. Pleť sjednotil, poradil si i dobře se začervenáním okolo nosu a celkově obličej rozjasnil. Přestože se jedná o BB krém pro problematickou pleť, nečekejte, že pleť zmatní. Zajímavé je ale to, že by měl během dne regulovat tvorbu mazu. Pro mastnější pleť je tedy ideální volbou.

Tónovací denní krém, Essenté, odstín gold, 489 Kč (50 ml). Koupíte na www.essente.cz.
Autor: archiv firem

Oční stíny v tužce Crazy Smoky, Miss Sporty, 74 Kč

Koupíte v síti drogerií.

Nové krémové stíny v tužce jsem si vyzkoušela v odstínu hnědé. Na výběr je jich dalších sedm. Hrot tužky je sice zúžený, ale tenkou linku s ním nenakreslíte. Líbí se mi ale to, že jsou tužky tak akorát měkké, aby se se stíny dobře kreslilo, a na druhé straně tužky je houbička na rozmazání stínů. Nalíčíte s nimi jak jemný look, tak i temný kouřový – stačí jen přidat na intenzitě. Za tu cenu přiměřená kvalita!

Oční stíny v tužce Crazy Smoky, Miss Sporty, 74 Kč. Koupíte v síti drogérií.
Autor: archiv firem


Korektor True Match, The One, L´Oréal Paris, 249 Kč

Koupíte v síti drogerií.

Korektor vyniká svou lehkou texturou, která se extrémně dobře zapracovává do pleti, a to i pouhými prsty. Přesto kryje více než dobře. To je přesně to, co od korektoru očekávám. Uvnitř malého elegantního balení najdete měkký aplikátor, kterým korektor nanesete přesně tam, kam potřebujete.

Korektor True Match, The One, L´Oréal Paris, 249 Kč. Koupíte v síti drogérií.
Autor: archiv firem

Tekutá rtěnka Stay Matte, Rimmel, odstín 840 Pitch Black, 146 Kč

Koupíte v síti drogerií.

Z nové řady rtěnek od Rimmelu jsem si vyzkoušela černou matnou rtěnku. Je to odstín, který hned tak někomu nebude slušet – já bohužel nejsem z těch, jimž sluší. Jinak by to ale byla rtěnka dobrá – na rtech je hedvábná. Z nabídky dalších odstínů bych si uměla vybrat!

Tekutá rtěnka Stay Matte, Rimmel, odstín 840 pitch black, 146 Kč. Koupíte v síti drogérií.
Autor: archiv firem

Autor: Lucie Houdková