Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vyzkoušeno před kamerou: Kosmetické sady jako vánoční dárek na poslední chvíli!

Video se připravuje ...
19. prosince 2017 | 06:00

Dárkové kazety s kosmetikou mohou být dobrým dárkem, není ale dobré sáhnout hned po první, na kterou narazíte. Vezměte v potaz, co dotyčná používá za kosmetiku, nebo naopak pokud to vůbec nevíte, vyberte nějakou hodně univerzální. Inspirujte se v našem videu, kde jsme se podívaly dovnitř deseti kosmetických balíčků! Stojí za to?

Dárkový kosmetický balíček Meduňka, Manufaktura, 466 Kč
Autor: archiv firem
Dárkový kosmetický balíček Meduňka, Manufaktura, 466 Kč

Koupíte na www.manufaktura.cz nebo v kamenných prodejnách.

S tímto balíčkem nešlápnete vedle, protože přípravky určené k relaxaci potěší každého. Dárkový balíček obsahuje relaxační sprchový & koupelový gel, pečující krém na ruce a zvláčňující rostlinné mýdlo – vše s vřídelní solí a meduňkou. Je to klasika, kterou nic nezkazíte. A skvělé jsou svěží vůně meduňky a design přípravků.

Manufaktura si připravila i pěkné balíčky pro pány. Podívejte se do fotogalerie!


Vánoční balíček Kompenzační krém, Avene, 729 Kč
Autor: archiv firem
Vánoční balíček Kompenzační krém, Avene, 729 Kč

Koupíte v síti lékáren.

V případě kosmetiky Avene už musíte vybírat s citem a vzít v potaz, co žena používá za kosmetiku a jakou má pleť. Tento balíček je určen pro pleť citlivou a suchou. Obsahuje pleťový krém a odličovací fluid – tedy základní přípravky v péči o pleť.


Vánoční kazeta Eucerin Volume Filler, 1308 Kč
Autor: archiv firem
Vánoční kazeta Eucerin Volume Filler, 1308 Kč

Koupíte v síti lékáren.

Balíček od Eucerinu se hodí pro ženy, které bojují proti vráskám. Obsahuje denní a noční krém pro zpevnění pleti a kontur obličeje. Sada se hodí pro normální až smíšenou pleť, opět tedy musíte brát v úvahu, pro koho se sada opravdu hodí. Bonusem ke kompletní péči o pleť je menší, ale hezká kosmetická taštička.

Dárková kosmetická taška Glowing Ritual, Dove, 350 Kč         

Dárková kosmetická taška, Glowing Ritual, Dove 350 Kč
Autor: archiv firem
Koupíte v síti drogerií.

Firmě Dove se podařila krásná taštička, uvnitř které najdete sprchový gel, tělové mléko a antiperspirant – klasika, kterou nic nezkazíte, ale přece jen je něčím zajímavá. Je to sada pro rozjasnění pokožky a je inspirována rituály japonských žen.



Dárková sada Koupel nad zlato Golden Wonder, 495 Kč
Autor: archiv firem
Dárková sada Koupel nad zlato, Golden Wonder, 495 Kč

Koupíte na https://cz.lush.com/ nebo v kamenných prodejnách.

Uvnitř zlatého balíčku najdete jednu koupelovou bombu a pěnu do koupele s vůní limet a francouzského koňaku, ale to jsem z omamné vůně vůbec necítila. A upřímně – to je asi dobře. Je to malá sada, ale zato efektní a nejvoňavější, jakou na trhu najdete.


Dárková sada Yves Rocher, 899 Kč

Dárková sada Yves Rocher, 899 Kč
Autor: archiv firem
Koupíte na www.yves-rocher.cz nebo v kamenných prodejnách.

Yves Rocher nabízí možnost si poskládat sadu podle svého gusta. Navíc uvedli novou vánoční kolekci, která je prostě nádherná. Ve videu jste mohli vidět krém na ruce, sprchový gel, tělové mléko, mýdlo na ruce, toaletní vodu s vůní vanilky, balzám na rty a tělový balzám. Vše je s vůní vanilky nebo lesních plodů, můžete si vybrat i obal – krásný kovový box nebo jen obyčejnou papírovou krabici. Od toho se pak odvíjí i cena.


Dárková taška pro zpevnění a osvěžující péči o pokožku Nivea, 449 Kč

Dárková taška pro zpevnění a osvěžující péči o pokožku, Nivea, 449 Kč
Autor: archiv firem
Koupíte v síti drogerií.

Uvnitř prostorné taštičky najdete tři produkty – tělové mléko pro zpevnění pokožky, sprchový gel s vůní pomeranče a kuličkový antiperspirant. Je to jeden z univerzálních dárkových balíčků, které neurazí.



Dárková sada Indulona Original, 239 Kč

Dárková sada Indulona Original, 239 Kč
Autor: archiv firem
Koupíte v síti drogerií.

Tento rok poprvé můžete darovat klasickou Indulonu jako vánoční kazetu. Novinkou je také to, že modrá indulona je certifikována pro péči o dětskou pokožku. Sada se skládá z krému na ruce, tělového mléka a univerzálního krému s nezaměnitelnou vůní indulony.

Dárková kazeta Bvlgari Omnia Crystalline, 1213 Kč

Dárková kazeta Bvlgari Omnia Crystalline, 1213 Kč. Koupíte na www.parfemy-elnino.cz.
Autor: archiv firem
Koupíte na www.parfemy-elnino.cz.

Pokud víte, jaké parfémy vaše žena či přítelkyně preferuje, můžete sáhnout po kazetách s parfémem. V této Bvlgari se skrývá  toaletní voda, tělové mléko a mýdlo. Nejlepší je na této sadě elegantní taštička!

Dárková sada La Pinata, Sephora,  690 Kč

Dárková sada La Pinhata, Sephora, 690 Kč
Autor: archiv firem
Koupíte na www.sephora.cz nebo v kamenných obchodech.

Dárková sada La Pinata obsahuje 10 produktů, mezi nimiž najdete matnou rtěnku, řasenku, sprchový gel, čelenku do vlasů nebo pleťovou masku. Celé je to zabalené do papírové hlavy lišky se stuhami. Za ty zatáhnete a všechny dárečky se vysypou. Rozhodně je to jedna z nejoriginálnějších dárkových sad a v případě této značky je cena vzhledem k množství výrobků dost nízká!

Bohužel je tato sada už vyprodaná, ale i tak si v Sephoře určitě vyberete!

Autor: Lucie Houdková