Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Vyzkoušeno před kamerou: Tmavě modrá rtěnka a matující pudr

Video se připravuje ...
Vyzkoušeno před kamerou: Tmavě modrá rtěnka a matující pudr
VIDEO: Adam Balažovič
11. prosince 2017 | 06:00

Tentokrát jsme před kamerou otestovaly nový matující pudr od Maybelline, fixační a zároveň podkladový sprej od Avonu, krém na ruce Panier des Sens a matnou rtěnku od Dermacolu v tmavě modré barvě.

Každý týden přichází do kosmetického světa spousta novinek. My je otestujeme za vás, abyste si mohly udělat obrázek o tom, co rtěnka, krém či řasenka dokážou a zda stojí za to za ně utrácet peníze. Jaké výrobky jsme v redakci vyzkoušely tentokrát?

Matující pudr Fit Me Matt + Poreless, Maybelline, 130 Kč

Od nového pudru od Maybelline můžete čekat perfektní zmatnění a splynutí s pletí. Zkoušela jsem odstín 115 a sedl mi perfektně. Není tolik krycí, ale lehké začervenání dokázal zkorigovat, a to jsem ho nanášela na odlíčenou pleť – žádný make-up! Po tomto pudru budete mít pleť jako samet.

Matující pudr Fit Me Matt + Poreless, Maybelline, 130 Kč. Koupíte v drogériích.
Autor: archiv firem

Sprej pro dokonalý make-up Mark, Avon, 199 Kč

Koupíte na www.avon.cz.

Sprej slouží jako podkladová báze a zároveň jako fixace make-upu. Měl by zaručit to, aby vám make-up vydržel co nejdéle. Stačí obličej dvakrát až čtyřikrát přestříkat a je to. Mě ale sprej zklamal, protože po zaschnutí bylo vidět, že mám na obličeji zaschlé kapičky. Já osobně tedy zůstanu věrná transparentnímu pudru, který udělá stejnou službu – a bez kapek.

Sprej pro dokonalý make-up Mark, Avon, 199 Kč. Koupíte na www.avon.cz.
Autor: archiv firem

Krém na ruce s mořským fenyklem Panier des Sens, 129 Kč (30 ml)

Koupíte na www.demdaco.cz.

Krém na ruce od Panier des Sens obsahuje esenciální olej z mořského fenyklu, který má na kůži zpevňující účinky. Můžeme tedy říci, že je tento krém anti-age. Určitě se bude hodit i teď v zimě na suchou a svraštělou pokožku rukou. Navíc oceňuji krásný design a i to, že se jedná o značku kosmetiky, která nepoužívá konzervanty, barviva a netestuje své výrobky na zvířatech.

Krém na ruce Panier des Sens s mořským fenyklem, 129 Kč (30 ml). Koupíte na www.demdaco.cz.
Autor: archiv firem

Tekutá matná rtěnka Matte Mania, Dermacol, odstín č. 40, 199 Kč

Temně modrá rtěnka je horkým trendem. Zajímalo mě, jak taková rtěnka bude vypadat ve skutečnosti. A mé obavy se vyplnily, tento trend pro mě zrovna není. Na rtech je světlejší, než vypadá v tubě, a člověk v ní vypadá bledší, než skutečně je. Na kameře a na umělém světle to není tolik vidět jako na denním světle. Neumím si představit, komu by tahle rtěnka slušela – kromě Kylie Jenner (20), která ji nosí. Troufly byste si na ni?

Tekutá matná rtěnka Mattemania, Dermacol, odstín č.40, 199 Kč. Koupíte v drogériích.
Autor: archiv firem

 

Autor: Lucie Houdková