Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Darujte pod stromeček domácí lázně

5. prosince 2017 | 00:00
Prezentace klienta |

Také přemýšlíte, co nadělit pod stromeček? Což takhle letos potěšit rodinu a kamarády voňavým odpočinkem prostřednictvím domácích lázní…? Příjemný rituál domácích lázní se zapálenou svíčkou, vonnou lázní, osvěžující sprchou, masáží, šálkem čaje či jiným hýčkáním napomůže odpoutat se od denních problémů, dosáhnout fyzické a psychické úlevy a na chvilku si zkrátka odpočinout.

S kosmetikou a originálními koupelnovými doplňky pro domácí lázně od české značky Manufaktura tak darujete i jedinečný zážitek a zaručeně uděláte radost všem vašim blízkým…

Nejkrásnější dárky z Manufaktury:

- jsou vytvořené s láskou v srdci Prahy,

- mají mimořádně kvalitní složení, založené na obsahu přírodních ingrediencí,

- jsou inspirované českou přírodou a tradicí,

- díky rozmanitému sortimentu jsou vhodné pro muže i ženy všech věkových kategorií,

- jsou k dostání v různých cenových relacích,

- díky nádherným dárkovým obalům putují rovnou pod stromeček…

Nadělte tedy letos svým blízkým malé domácí lázně i vy… Tatínky a dědečky zajisté potěší regenerační kúra s pivní nebo pánskou kosmetikou s krásným retro designem a neodolatelnou vůní. Kosmetické produkty již tradičně využívají unikátní rostlinný komplex přírodních výtažků z bylin, ideálních pro specifické potřeby mužů.

Autor: Manufaktura

Manželkám, přítelkyním, maminkám nebo kamarádkám zaručeně udělá radost balíček pro omlazující sedmikráskové pleťové lázně. Sedmikrásky obsahují cenné minerální látky, ovocné kyseliny, proteiny i aminokyseliny, antioxidační flavonoidy, hydratační polysacharidy a další látky, díky kterým mají příznivý vliv na náš organizmus. Již v renesanci se macerováním sedmikrásek v levandulovém oleji vyráběly elixíry krásy pro zářivou pleť.

Autor: Manufaktura

Přidáte-li k dárkům také svíčku z vysoce kvalitního a ekologického 100% sójového vosku s krásnou intenzivní vůní, vykouzlíte jim doma příjemnou a ničím nerušenou atmosféru.

Více inspirací na dárky pro radost najdete na www.manufaktura.cz.