Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Vyzkoušeno před kamerou: Jak dopadla extraprodlužující řasenka, neslepila řasy?

Video se připravuje ...
Vyzkoušeno před kamerou: Jak dopadla extra prodlužující řasenka?
VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ
4. prosince 2017 | 06:00

Tentokrát jsme testovaly v redakci tělové mléko se třpytkami, červenou rtěnku od Kat Von D, tekutý korektor a extraprodlužující řasenku.

Každý týden přichází do kosmetického světa spousta novinek. My je otestujeme za vás, abyste si mohly udělat obrázek o tom, co rtěnka, krém či řasenka dokážou a zda stojí za to za ně utrácet peníze. Jaké výrobky jsme v redakci vyzkoušely tentokrát? 

Prodlužující a objemová řasenka Wonderfully Real, Rimmel, 229 Kč

Koupíte v síti drogerií.

Nová řasenka od Rimmelu obsahuje keratin, který podporuje růst řas, a také nylonová vlákna pro prodloužení a objem. Nanesla jsem na řasy jednu vrstvu, a ať jsem se snažila pročesávat řasy sebevíc, už byly slepené. Nicméně musím uznat, že takhle prodloužené a natočené jsem je neměla snad od žádné řasenky, ale na můj vkus to bylo až moc.

Zkusila jsem ji použít ještě jednou, a to jsem se snažila kartáček otřít co nejvíce, pak výsledek vypadal lépe. Co mě ale překvapilo, bylo to, že obsažený keratin vážně funguje. Od té doby, co jsem řasenku použila, se mi zdá, že mé řasy jsou výraznější a delší.

 

Prodlužující a objemová řasenka Wonderfully Real, Rimmel, 229 Kč
Autor: archiv firem

Tělové mléko Sparkling Collection, Oriflame, 99 Kč (150 ml)

Koupíte na www.oriflame.com.

Jedná se o klasické lehké tělové mléko, které se rychle vstřebává. Obsahuje ale navíc zlatavé třpytky. Na kůži to vykouzlí lesklý efekt, ale ne ošklivý, že byste vypadala jako disko koule. Třpytky jsou miniaturní a vypadá to vážně skvostně. Výrobce uvádí, že by mléko mělo vonět po broskvovém koktejlu, to jsem z něho ale rozhodně necítila. Naopak – vůně byla decentní, příjemná.

Tělové mléko Sparkling Collection, Oriflame, 99 Kč (150 ml)
Autor: archiv firem


Rtěnka Studded Kiss, Kat Von D, odstín Underage Red, 580 Kč

Koupíte na www.sephora.cz nebo v kamenných obchodech.

Rtěnka v zářivě červeném odstínu od Kat Von D je přesně ten odstín, který si představím pod perfektní červenou rtěnkou. Má matný finiš, a i když by měla rty udržovat hydratované, její textura je poměrně tuhá, takže se nenanáší tak dobře jako jiné krémové rtěnky. Ale to je daň za matnost! Co se ale týče její výdrže na rtech, skoro bez úhony přežila oběd. Drží vážně dobře!

Rtěnka Studded Kiss, Kat von D, odstín underage red, 580 Kč
Autor: archiv firem

Korektor Master Conceal, Maybelline, 170 Kč

Koupíte v síti drogerií.

Nový tekutý korektor od Maybelline je vhodný k zamaskování pupínků, kruhů pod očima a projasnění očního okolí. Překvapilo mě, jak moc je pigmentovaný, takže s kruhy pod očima si poradil bezvadně. Na výběr jsou dva odstíny, a to světlejší a tmavší. Na mně byl k vidění ten světlejší, a i když mám světlou pleť, byl na mě světlý až moc – alespoň v umělém osvětlení. Výhodou je také to, že by měl být voděodolný, takže by na pleti měl vydržet bez problémů celý den.

Korektor Master Conceal, Maybelline, 170 Kč
Autor: archiv firem

Zaujala vás některá z novinek? Na další díl se můžete těšit opět v pondělí. Starší díly si můžete pustit ZDE!

Autor: Lucie Houdková