Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

České stříbrné šperky okouzlily Japonsko. Dejte sbohem každodenním starostem před zrcadlem

1. prosince 2017 | 00:00
Prezentace klienta |

Tak nějak instinktivně víme, že správně zvolený šperk udělá i z obyčejného černého svetříku něco extra. Chceme být perfektní. A perfektní je stříbrný šperk. Je to světlo, co prozáří skvělým pocitem celý den. Ať už se dnes chystáte jen běžně do práce nebo večer někam do společnosti, elegantní stříbrný šperk MOSHNA  pozvedne váš styl do módních výšin. Jediný pohled do zrcadla napoví, že jste se rozhodla správně.

Když chcete něco víc

Čeká vás něco důležitého, nebo se chcete cítit krásně jen tak? Chcete vyniknout a zároveň to nepřehnat? Podpořte svůj půvab a eleganci českými šperky MOSHNA z kolekce EXCLUSIVE, které svou krásou a kvalitou okouzlily i japonský módní trh a nyní jsou jako horká novinka k dostání i doma v Česku. Designéři této limitované kolekce se inspirovali pohádkovými kraji Dálného východu, kde vám v pomalém rytmu času zamotá hlavu omamná vůně lotosu a růžových kvítků sakury. Nechte se v této hektické předvánoční době vtáhnout do atmosféry tiché hudby, líbezných vůní a šustícího hedvábí. Tak už popusťte uzdu fantazii a přejte si letos pod stromeček něco, co vás trochu rozmazlí. Nebo si prostě udělejte radost hned a odměňte se sama jen tak. Překvapte příjemně sebe i své okolí a staňte se módní ikonou.

Ukázka šperků kolekce Exclusive
Autor: MOSHNA

Špičková kvalita, která chrání zdraví a krásu

Užijte si i vy špičkový design a mimořádnou kvalitu českých šperků MOSHNA založenou na pečlivém zpracování každičkého detailu. Využití kvalitního stříbra 925/1000 a ochranná vrstva čistého stříbra, nebo rhodia u vybraných šperků, se postará o to, aby vám vaše oblíbené kousky vydržely co nejdéle třpytivé a krásné a zároveň chránily vaše zdraví před alergickou reakcí. Stejnou péči o zdraví máme na paměti i při výrobě dětských šperků značky Jungle Pinkee pro naše malé princezny.

Noste šperky jako Miss

Ve světě módy vzbudily šperky MOSHNA velký ohlas na letošní soutěži o titul královny krásy v dalekém Vietnamu, kde zazářily při promenádě finalistek během slavnostního galavečera. Značka MOSHNA se také může pochlubit pevným místem na velmi oblíbeném a největším japonském internetovém prodejním portálu Rakuten. Křehkou krásu českých stříbrných šperků tak milují i ženy v Japonsku, kde si tradičně velmi potrpí na perfektní kvalitu a kde milují vše, co má svůj krásný příběh. Staňte se jeho součástí a vyberte si svůj oblíbený kousek ještě dnes na  www.moshna.cz.

 

Klíčová slova: komerční prezentace, šperky, Moshna
Související články