Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Vyzkoušeno před kamerou: Rozjasňující báze a detoxikační krém proti kruhům pod očima

Video se připravuje ...
Vyzkoušeno před kamerou: Rozjasňující báze a detoxikační krém proti kruhům pod očima
VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ
20. listopadu 2017 | 06:00

Tentokrát jsme v redakci otestovaly bázi pod make-up s rozjasňujícími pigmenty, roll-on očního okolí, parfém, který harmonizuje psychiku, a intenzivní balzám na rty.

Každý týden přichází do kosmetického světa spousta novinek. My je otestujeme za vás, abyste si mohly udělat obrázek o tom, co rtěnka, krém či řasenka dokážou a zda stojí za to za ně utrácet peníze. Jaké výrobky jsme v redakci vyzkoušely tentokrát?

Rozjasňující báze s obsahem projasňujících mikročástic Maybelline, 229,90 Kč

Koupíte v síti drogerií.

Maybelline přichází s novou řadou bází pod make-up, kde najdete pět variant. Já si vyzkoušela rozjasňující. Pleť by měla sjednotit a měla by po ní zůstat pěkně hladká. První nesplnila, ale druhé ano. Od báze tudíž nečekejte krytí, to opravdu nedokáže a ani to není v popisu toho, co by báze měla umět. Můžete ji nosit i samostatně bez make-upu, což se mi líbí, protože mi přijde škoda schovat make-upem rozzářený look.

 

 

Rozjasňující báze s obsahem projasňujících mikročástic, Maybelline, 229,90 Kč. Koupíte v síti drogerií.
Autor: archiv firem

Roll-on na okolí očí Elixir Jeunesse, Yves Rocher, 550 Kč (15 ml)

Koupíte na www.yves-rocher.cz nebo v kamenných obchodech.

Další přípravek z nové detoxikační řady. Kruhy pod očima jsou způsobené tím, že se zde ukládají toxiny, a jak je v očním okolí hodně tenká kůže, je to vidět. A proti nim právě krémy z této řady bojují, a tím i proti stárnutí pleti a vzniku vrásek.
Krém se nanáší od vnitřního koutku směrem ven a krém můžete zapracovat do pleti i prsty. U krémů na oči se mi líbí přesně tohle balení – v tubě s aplikátorem, jak to bývá u lesků na rty. Skvělé jsou i tři kovové kuličky, které při nanášení jemně chladí, takže to může pomoci po ránu proti otokům. Krém má gelovou texturu, což v případě očního krému oceňuji dvojnásob.

Roll-on na okolí očí Elixir Jeunesse, Yves Rocher, 550 Kč (15 ml). Koupíte na www.yves-rocher.cz nebo v kamenných obchodech.
Autor: archiv firem

 

Balzám na rty Intensiv, Balea, 21,90 Kč

Koupíte v síti dm drogerií.

Pokud nemáte ráda tónované balzámy a hledáte klasiku, která vám spraví rozpraskané rty, a nechcete utratit jmění, Balea je trefa do černého. Je to klasický balzám, poměrně mastný, protože obsahuje arganový olej a bambucké máslo. Rty nijak nezabarví, jen dodá lehký lesk.

Balzám na rty Intensiv, Balea, 21,90 Kč. Koupíte v síti dm drogerií.
Autor: archiv firem


Aura parfém První pomoc, Bio Bachovky, 329 Kč (30 ml)

Koupíte na www.bio-bachovky.cz.

Parfém je tvořen spojením Bachových květových esencí a esenciálních olejů, které jsou namíchány speciálně tak, aby vůně dokázala harmonizovat psychiku a navodit pocit klidu ve stresových situacích. Používá se tak, že si stříknete jednou až třikrát nad hlavu a necháte se parfémem zahalit do mlhy.
S Bachovkami je to tak, že pokud vám směs voní, tak ji potřebujete, protože tělo si samo říká o to, co potřebuje. V nabídce parfémů najdete i další, například pro dodání energie nebo dobrý spánek!

Aura parfém První pomoc, Bio Bachovky, 329 Kč (30 ml). Koupíte na www.bio-bachovky.cz.
Autor: archiv firem


Autor: Lucie Houdková