Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Holení a relaxace? To jde dohromady!

9. listopadu 2017 | 10:25
Prezentace klienta |

Chcete si odpočinout, ale na relaxační pobyt nemáte čas? Chcete luxusní péči, ale na návštěvu kosmetického salónu jednoduše nezbývají peníze? Ušetřete obojí a užijte si relaxační den z pohodlí domova. Přinášíme vám tipy na produkty, které můžou posloužit i jako praktický vánoční dárek. Zaručeně tak uděláte radost kamarádce nebo například dceři“. Inspirujte se holicími strojky Braun!

Ženy jsou bytosti praktické. O tom není pochyb. Pečují o rodinu, mnohdy ale nezbývá čas na péči sama o sebe. Každá žena chce být čas od času hýčkána, málokdy má ale dostatek času, energie a peněz pravidelně navštěvovat profesionální salón a svěřit péči o své tělo do rukou druhých. Praktická žena proto ocení produkty, které ušetří čas i peníze, ale s kterými dosáhne profesionálních výsledků z pohodlí domova.

Holení už nemusí být starost

Pro jedinečné domácí zkrášlovací procedury je určen nový Silk-epil 9 Skin Spa, který tak reprezentuje perfektní dárek pro každou moderní ženu. Nyní je k dispozici s novým kartáčkem pro hloubkovou masáž, který se skvěle přizpůsobuje konturám. Silk-epil 9 tak v současné době přináší nejmodernější epilační, exfoliační a masážní systém, který pomocí kombinace Wet & Dry technologie s inovativními exfoliačními kartáčky důkladně prokrví a rozjasní pleť.

Braun Silk-epil SkinSpa 9, cena: 4 290 korun
Autor: Braun

Nezapomeňte na vaši pleť

Po depilaci vašeho těla nezapomeňte na vaši pleť. Mnoho žen se do depilace obličeje dobrovolně raději nepouští. Bojí se podrážděné a zarudlé pokožky, která by zkazila jejich vzhled. Depilaci obličeje ovšem můžete bez obav provádět z pohodlí domova. S obličejovým epilátorem Braun FaceSpa navíc snadno, rychle a především šetrně. Epilátor vás kromě toho překvapí svou multifunkčností. Obsahuje totiž i nástroj na čištění pleti, který po epilaci vaši pleť hloubkově vyčistí. Pokožka tak bude nejen bez jediného nechtěného chloupku, ale navíc krásně rozjasněná a dokonale čistá.

Braun FaceSpa 851V, cena: 1999 korun
Autor: Braun

Zasvěťte do tajů bezbolestného a snadného holení vaši dceru

Chcete potěšit svoji dceru? Téma holení by mezi vámi nemělo být tabu. Ušetřete své dceři trápení s žiletkou a potěšte ji skvělým epilátorem Braun Silk-epil 5, který je určený pro mladé dívky začínající s epilací. Braun Silk-epil 5 snadno odstraní chloupky a hladkou a jemnou pokožku uchová až po dobu čtyř týdnů. A co je nejdůležitější? Procedura je bezbolestná a minimalizuje podráždění pokožky. 

Braun Silk-epil 5, cena: 1999 korun
Autor: Braun