Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Připravte vaši pleť na zimu. Víme jak!

Trápí vás v zimě problémy s pletí? Zvyšte její hydrataci
23. října 2017 | 12:51
Prezentace klienta |

Velmi suchá pokožka je nejčastějším problémem, se kterým se v zimě můžete setkává mnoho z nás. Na to, jakou péči vaši pokožce dodat, jste se ptali paní Ing. Evy Štěpánkové, která je zakladatelkou kosmetické firmy RYOR.

Začala jsem teď na zimu zase plavat, a mám dost zarudlou pokožku po plavání, máte něco uklidňujícího na celé tělo?

Chlorovaná voda pleť a pokožku velmi vysušuje. Doporučuji Konopné tělové mléko, které díky obsahu kanabidiolu pleť zklidní a zároveň vyživí. Na obličej pak je výborný Konopný výživný krém s kmenovými buňkami, který je vhodný na den i noc.

Jak často je dobré měnit značku kosmetiky?

Dobrý den, pokud jste spokojená s výrobky a výsledky není potřeba ji měnit.

Dobrý den,

prosím o informaci, který přípravek firmy RYOR je nejvhodnější pro ženy se suchou pletí do mrazu (je myšlen mráz v našich klimatických podmínkách). Děkuji, přeji hezký den.

Dobrý den, velmi oblíbený je náš Výživný krém Exclusive, který je na suchou a citlivou pleť. Pokud potřebujete kromě ochrany a výživy i další funkce jako např. zbavení vrásek nebo péči kolem očí, jsou pak další přípravky. Vždy záleží, co od přípravku očekáváte. Hezký den

Dobrý den paní Štěpánková, poraďte mi prosím, zda použití tělových olejů a krémů podléhá sezónnosti. Nejraději používám tělové oleje, ale nejsem si jistá, zda jsou vhodně i pro zimní období.

Dobrý den, výběr krémů by se měl s nadcházejícím zimním obdobím ubírat spíše k těm z řady výživnějších a to může platit i při výběru tělových olejů. V zimě jsme promrzlí a pokožka se velmi vysušuje. Třeba taková Ultramastné tělové mléko je výborným výběrem pro udržování hydratované a vyživené pokožky.

Dobrý den, jsou nyní vhodnější mastnější krémy? Nebude se mi pleť víc lesknout? Mám normální až smíšenou?

Dobrý den, na podzim a v zimě je potřeba dopřát pleti dostatečnou výživu. Doporučuji Konopný výživný krém s kmenovými buňkami, který je výživný, ale zároveň není tak mastný. Pokud byste měla pocit většího lesku, i v zimě můžete použít Matující krém s pudrovým efektem, ale musíte jím překrýt ochranný krém.

Celý chat je k dispozici zde: