Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Trendy barvy vlasů na podzim? Inspirujte se Beyoncé, Jennifer Lopez nebo Selenou Gomez!

24. října 2017 | 06:00

Se začátkem tohoto týdne přišel už ten tmavý a pošmourný podzim. Co takhle si vylepšit náladu zbrusu novou barvou vlasů? A které tuto sezonu letí? Vévodit budou překvapivě teplé odstíny!

Celkově vzato můžeme říct, že letí skoro všechny barvy, na které si vzpomenete, takže ať jste tmavý nebo světlý typ, určitě si trendy podzimní barvu vyberete, protože jsou doslova k nakousnutí.

Jahodová, karamelová a medová blond

Jedna z nejhezčích trendy barev je jahodová blond. Je to něco mezi blond, zrzavou a růžovozlatou. Nosí ji třeba Nicole Kidman (50) nebo Jessica Chastain (40).

Jahodová blond v podání Jessica Chastain
Autor: profimedia.cz

Navzdory tomu, že téměř všichni jsou posedlí studenými tóny a teplá blond se stala skoro sprostým slovem, světové trendy hovoří jinak. Riawna Capri, dvorní kadeřnice hollywoodských hvězd, jako je třeba Jennifer Lawrence (27), si stojí za názorem, že podzim 2017 je ve jménu teplých tónů!

Něco na tom bude, Beyoncé (36) nedávno změnila blond v trochu tmavší, teplý karamelový odstín. A když to nosí Beyoncé... V českých krajinách můžete tuto barvu obdivovat například na Emmě Smetaně (29), kterou už blond mikádo nudilo! Trochu jiný odstín, i když hodně podobný karamelu, nosí i Gigi Hadid (22), která ubrala ze svých zářivě blond proužků a teď se pyšní sjednocenější barvou.

Hořká a bílá čokoláda

Milovnice tmavších odstínů se můžou inspirovat tmavě čokoládově hnědou, kterou nosí Selena Gomez (25), Bella Hadid (21), nebo ještě temnější, až skoro černou, která je poznávacím znamením Kendall Jenner (21).

Naopak sestra Kendall Kim Kardashian (37) opustila svou oblíbenou tmavou a předvedla dlouhé platinově blond až stříbrné vlasy. Pokud tedy pořád víc fandíte studeným tónům, inspirujte se Kim.

Kim Kardashian si nechala své dlouhé černé vlasy obarvit na stříbřitě bílou blond.
Autor: profimedia.cz

Asi nikdy se nestane, že by v módě nebyla platinová blond. A jinak tomu není ani tuto sezonu. Z přírodní špinavé blond k ní přešla modelka Karlie Kloss (25).

Jak o barvené vlasy pečovat? Dozvíte se ve videu:

Video se připravuje ...
Jak pečovat o barvené vlasy? Myjte je co nejméně! • VIDEO: Ladislav Novák/bpž

Bronde

Neumíte se rozhodnout, jestli ve vás převládá brunetka, nebo blondýnka? V tomto případě můžete mít obojí! Trend bronde je přesně pro vás. Asi největším fanouškem této barvy jsou Jennifer Aniston (48), Sarah Jessica Parker (52) nebo Jennifer Lopez (48). Jennfie Lopez to navíc ještě vylepšila zesvětlenými proužky okolo obličeje, které zvýrazňují rysy.

Všechny tři nosí teplé odstíny barev, ale bronde může být i do studena, jak ukazují Paris Jackson (19) nebo Khloe Kardashian (33), která zvolila popelavé bronde.

Sarah Jessica Parker a její ikonická barva vlasů - ani hnědá, ani blond - bronde.
Autor: profimedia.cz

Inspirujte se v naší fotogalerii:

Jak se vyvíjely trendy v barvení vlasů v průběhu sta let? Podívejte se na krátké video:

Video se připravuje ...
Století barev na vlasy: Za návštěvu salonu se ženy styděly • VIDEO: Allure

 

 

Autor: Lucie Houdková