Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Vaginy na nehtech a chlupy v nose: Trendy z Instagramu, které nosit nechceme!

Video se připravuje ...
Britská blogerka Sophoe Hannah Richardson ukazuje, jak si prodloužit nosní chloupky
VIDEO: Instagram.com
17. října 2017 | 06:00

Obstát ve světě beauty blogerů a make-up artistů je na Instagramu čím dál tím těžší. Ale stejně nechápeme, že touha po tom, aby vaše video sledovalo co nejvíce lidí, je tak velká, že vyhraje nad soudností. Novým trendem ve světě make-upu jsou příčesky do nosu. Vzbuďte nás, prosím, z této noční můry!

Tento trend je tak ulítlý, že se stal virálním hitem. Asi je to ze zvědavosti, protože z dálky to připomíná pavouky. A jak si tyto příčesky můžete vyrobit? Stačí pár umělých řas, které natřete lepidlem, stočíte do kolečka a přilepíte do nosní dírky. K tomu můžeme říct jen: Škoda umělých řas... Ale jako inspirace na halloweenské párty...

Video se připravuje ...
Britská blogerka Sophoe Hannah Richardson ukazuje, jak si prodloužit nosní chloupky • VIDEO: Instagram.com

Dalším trendem, který nás přiměl pochybovat, zda žijeme na stejné planetě, bylo letos například obočí jako peříčko. Uprostřed obočí uděláte pěšinku a učešete ji tak, aby to vypadalo jako peříčko. Nebo obočí jako vlnka. Nebo třpytivé zadky. Více podivných make-up trendů ve fotogalerii:

Otázkou je, zda tyto trendy z Instagramu můžeme vůbec nazývat trendy. Viděli jste je snad někdy na někom v reálném životě? My ne. Instagram je oknem do světa inspirace, fantazie a snových dimenzí. Proto se možná ani nemůžeme divit, že beauty blogerky zkoušejí pořád nové věci. I takové, jako jsou prodloužené chloupky v nose.

Cílem je prostě jen pobavit a nalákat nové followery. A to se jim daří, protože čím jsou trendy podivnější, tím větší šanci mají na to, aby se staly hitem internetu.

Autor: Lucie Houdková