Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Vyzkoušeno před kamerou: Tekutá matná rtěnka, která nevysuší rty!

Video se připravuje ...
Vyzkoušeno před kamerou: Tekutá matná rtěnka, která nevysuší rty!
VIDEO: Adam Balažovič
16. října 2017 | 06:00

Co jsme vyzkoušely za novinky tentokrát? Micelární vodu, pleťový krém, tekutou rtěnku s matným finišem a paletku stínů v barvě burgundy!

Každý týden přichází do kosmetického světa spousta novinek. My je otestujeme za vás, abyste si mohly udělat obrázek o tom, co rtěnka, krém či řasenka dokážou a zda stojí za to za ně utrácet peníze. Co jsme vyzkoušely tentokrát?  

Čistý arktický zázrak Lumene, 3v1 micelární voda, 269 Kč. Koupíte na www.fann.cz
Autor: archiv firem
Čistý arktický zázrak Lumene: 3v1 micelární voda, 269 Kč

Micelární voda od finské značky kosmetiky zaujme už svým názvem. Obsahuje arktickou pramenitou vodu, která dodá pleti hydrataci, tedy aspoň by měla! Pomáhat v tom by jí měla i arktická březová míza.

Micelárka byla moc příjemná i na pleti, při odličování trochu chladila a zůstal po ní osvěžující pocit. To jsem u žádné jiné micelární vody nezažila. Trochu mě jen zklamalo, že po odlíčení jsem měla na pleti lepkavý pocit. Jinak mé pleti sedla: nepálila ani nebyla po odlíčení napnutá.

Koupíte na www.fann.cz

Pleťových krém Cosmetic Lad, Lush, 495 Kč (50 ml). Koupíte na www.lush.com.
Autor: archiv firem
Pleťový krém Cosmetic Lad, Lush, 495 Kč (50 ml)

Krém je určený pro muže i ženy a je ideální zejména pro zklidnění pleti, například po holení. Obsahuje aloe vera, levandulovou medovou vodu, šťávu z mladé pšenice, ve které je spousta antioxidantů. 

Jak mi všechny produkty od Lush voní, tak tento krém má dost zvláštní vůni, která mi není dvakrát příjemná. Ale i když pominu vůni, je to krém dost hutný a mastný. Na den bych ho rozhodně nepoužila, ale možná jako noční regenerační krém by fungoval dobře. 

Koupíte na www.lush.com.

Tekutá rtěnka Everlasting, Kat von D, odstín Lolita, 580 Kč. Koupíte na www.sephora.cz.
Autor: archiv firem
Tekutá rtěnka Everlasting, Kat Von D, odstín Lolita, 580 Kč

Produkty od Kat Von D by měly být hodně pigmentované, mít velkou krycí schopnost a být dlouhotrvající. A to právě tato rtěnka splňuje. Přestože je matná a dlouhodržící, tak rty mi tolik nevysušuje, což hodnotím jako obrovské plus!

Sice jsem na rtech měla rtěnky, které vydržely ještě víc než tato, ale daní za to byly pak popraskané rty. Raději si tedy rty přejedu rtěnkou několikrát za den než je mít vysušené!

Koupíte jen na www.sephora.cz nebo v kamenných obchodech této značky.

Paletka očních stínů The Burgundy Bar, Maybelline, 349 Kč

Kromě dvou stínů jsou všechny třpytivé dozlatova a do barvy burgundy, tedy dovínova. Jsou poměrně dobře pigmentované, což mě překvapilo. Zamilovala jsem se do nich hned po prvním nanesení. Na nadcházející podzimní sezonu jsou ideální!

Líbí se mi jak barvy, tak i to, jak je paletka variabilní – světlé odstíny skvěle využijete přes den a na večer můžete pomocí těch tmavších vykouzlit kouřové líčení.

Koupíte v síti drogerií.

Paletka očních stínu The Burgundy bar, Maybelline, 349 Kč. Koupíte v síti drogerií.
Autor: archiv firem

Zaujala vás některá z novinek? Na další díl se můžete těšit opět v pondělí. Starší díly si můžete pustit ZDE!

Autor: Lucie Houdková