Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Sametová a pevná pokožka bez celulitidy. Zkuste přírodní oleje!

26. října 2017 | 00:00
Prezentace klienta |

Vada na kráse, nevzhledné hrbolky, pomerančová kůže… Taková a mnohá další přízviska získala celulitida – téměř odvěký nepřítel žen. Ať už je příčina jakákoli, i několik malých ďolíčků dokáže krásnou ženu znejistět. Naštěstí nyní přichází na pulty českých lékáren zbraň, která se dokáže účinně poprat s celulitidou i povolenou pokožkou.

Za vším hledej ženu

I v tomto příběhu sehrála zásadní roli žena. Na počátku všeho byla manželka lékárníka Bouhona, pro kterou Walter v 50. letech minulého století v Norimberku vyvinul olej proti striím a jizvám. Firma Bouhon tak pokračuje v započatém díle svého zakladatele Waltera Bouhona. Německý olej frei öl® díky vysoké kvalitě již přes 50 let pomáhá v boji proti celulitidě, striím či pigmentovým skvrnám. Viditelné účinky a maximální snášenlivost s pokožkou. To jsou kvality, které firma ženám nabízí.

Autor: www.freiol.cz

To nejlepší z přírody

Tajemství blahodárných účinků na pokožku se neukrývá v ničem jiném, než ve využití toho nejlepšího, co naše příroda nabízí. Vysoký obsah vzácných olejů (jojobový, arganový, mandlový, ovesný a mnoho dalších), výtažky z lupiny bílé, semínek vlčího máku si hravě poradí s problematickými partiemi, jako je břicho, stehna, hýždě či paže. Nezískáte tak jen účinnou zbraň proti celulitidě. Tvarující olej frei öl® navíc vaši pokožku zpevní, dodá ji potřebnou hydrataci a výživu.

Pro koho je frei öl určen?

Díky regeneračním účinkům se frei öl® stává vyhledávaným společníkem čerstvých maminek pro období po porodu, která byla během těhotenství velice namáhána. Pokud také toužíte zmírnit projevy celulitidy, zbavit se strií či zpevnit tělo po porodu, neváhejte a sáhněte po jedničce na německém trhu. Jednotlivé přípravky dokonce neobsahují žádné živočišné složky a nejsou ani testovány na zvířatech. Je tak vhodný i pro vegany.

Autor: www.freiol.cz

Jak na správnou aplikaci:

  • Tvarující olej značky frei öl® naneste na stehno. S masáží začněte v oblasti nad kolenem. Jemně uchopte pokožku na stehně mezi palec a ukazovák, a poté ji zlehka „odtahujte” od svaloviny.
  • Naneste si trochu oleje na pokrčenou končetinu, vtírejte směrem od kolene a jemným, stejnoměrným tlakem vmasírujte do stehna i dále do oblasti hýždě. Masírujte vždy vzhůru, směrem k srdci.
  • Menší množství Tvarujícího oleje značky frei öl® si natřete na břicho a masírujte si je dlaní krouživými pohyby kolem pupíku, střídavě doleva a doprava. Na závěr kůži na břiše jemně poštipujte.

Tvarující olej frei öl® lze zakoupit exkluzivně v lékárnách Dr.Max a na eshopu.